Oglas
· · Komentari: 0

JOVANA JEREMIĆ TRAŽILA ODMOR OD ŽELJKA: Ovom odgovoru se ni malo nije nadala! (VIDEO)

Voditeljka Jovana Jeremić ugostila je u Jutarnjem programu vlasnika televizije Pink, Željka Mitrovića.

1725872555_Jovana-jeremic-i-Zeljkoooooo.png
Photo:printscreen/tik tok
Oglas

Gost Jutarnjeg programa kod Jovane Jeremić, danas je bio i čelnik Pinka Željko Mitrović. Nakon što su predstavili nove projekte medijske kuće, Jovana je iskoristila trenutak pred kamerama i pitala svog šefa kada će dobiti odmor. Odgovor Željka Mitrovića je voditeljku na sekund ostavio bez teksta.

"Ima i onih koji nisu išli na odmor, mogu li i oni da apliciraju?" pitala je voditeljka Željka vezano za neku od beneficija koju kompanija nudi zaposlenima.

"Ti to misliš na sebe?", uzvratio je Mitrović.

 

@jovanajeremic.official #foryou #foryoupage #fyp #jeremicjovana #jovanajeremic @Zeljko Mitrovic ♬ original sound - jovanajeremic.official

 

"Pa između ostalog, ko će koga ako ne svoj svoga", rekla je Jovana.

"Četiri dana u nedelji si na odmoru, zar nije to odmor?! Znaš kako je kad neko odmara četiri dana", rekao je Mitrović.

"Jao, znala sam da ćeš to... Ali ja jurim priče, razgovaram sa ljudima, komuniciram sa gledaocima", krenula je da negoduje Jovana.

"Čovek kad je talentovan to radi u letu, a četiri dana odmara, ali okej, bićete nagrađeni i vi koji ne radite 4 dana", nastavio je Mitrović dok je Jovana ostala bez reči nekoliko sekundi sa osmehom na licu, i dodala: "Dobro".

Mondo 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas