Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
НОВИТЕТИ

Иштампајте самолепљиве фотографије уз Canon Zoemini

Canon Zoemini је новитет у свету фотографија.

1638891861_Zoemini-III.JPG
Фото: Промо
Oglas

Приближава се време празника и полако осећамо новогодишњу еуфорију. Размишљамо на тему где и са ким дочекати почетак Нове године. Када дође тренутак спремања за новогодишњу ноћ, вероватно нећемо стићи да размишљамо где и када иштампати фотографије којима ћемо овековечити празничне тренутке. Али Canon нуди решење за то. Нови уређај, Canon Zoemini је мали штампач самолепљивих фотографија, одличан додатак вашем мобилном телефону који се лако преноси. Димензије овог модерног, танког и лаганог штампача су прилагођене тако да га можете понети свугде са собом, јер лако стаје у торбу, па чак и џеп. 

Фото: Промо

Уз помоћ Canon Zoemini штампача персонализујте све што желите

Zoemini се, уз помоћ Bluetooth-а или преко Canon Mini Print апликације лако повезује са мобилним телефонима и таблетима, па тако можете за пар секунди одштампати своју фотографију са Инстаграм-а или сличних апликација. Оно што је посебно занимљиво код овог мини штампача је то да су папири за штампање самолепљиви, па можете улепшати своје нотесе, маске за телефон, лаптопове или правити налепнице да обрадујете пријатеље. Персонализујте ствари или обележите поклоне уз помоћ фотографија 2x3 формата. Направите колаж својих омиљених фотографија из “фотеље”, улепшајте простор у ком проводите време, било да је то канцеларија или ваша соба.

Идеалан за љубитеље селфија

Такође, Canon Zoemini штампач фантастичан је за особе које воле селфи фотографије. Поред тога што заузима мало места у вашој торби, фотографије можете израђивати у току путовања и послати их уместо разгледница. Уз меморију од 64 МБ ове успомене биће забележене на мини штампачу па их можете користити и касније. 

Фото: Промо

ZINK фото-папир отпоран на воду 

Куповином Zoemini апарата добијате 10 ZINK папира, а поред тога Canon је припремио и паковања од двадесет и педесет папира који су вам потребни за израду самолепљивих фотографија. ZINK фото-папир направљен је уз помоћ посебних слојева са микро кристалима који реагују на загревање, отпоран на воду, флеке и цепање. 

Осмислите свој новогодишњи аутфит, окупите се са пријатељима и забележите најрадосније моменте и  осмехе. А затим их, јутро након новогодишње вечери одштампајте, поклоните пријатељима и сачувајте од заборава уз помоћ Zoemini компактног штампача.

Више о Zoemini штампачу можете погледати овде: https://www.canon.rs/printers/zoemini/ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas