Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ДЕЦА ПРВА СВЕ САЗНАЈУ": Харис Џиновић никад искреније о разводу са Мелином - "Да ми недостаје била би ту"

Ново оглашавање Хариса Џиновића после развода изазвало буру коментара

1715167508_1713602597_sdf.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Након 22 године, брак Хариса и Мелине Џиновић доживео је крах. Иако се модна креаторка до сада није оглашавала, легендарни певач, често гостује у емисијама у којима отворено прича о разводу.

Гостујући у емисији "Ин3гантно" на телевизији К1, Харис је отворио душу и јавно говорио о разводу од своје сада већ бивше супруге Мелине са којом има двоје деце, ћерку Ђину и сина Кана.

Мелина је пре неколико неколико година гостујући у емисији "Гоца схоw" истакла да је Харис једна од ретких особа, која увек каже оно што мисли, а то је дефинитивно и сада потврдио: 

- Ја кажем увек истину. Могу да будем некад нетактичан у изражавању истине, али кажем директно и у лице, зато људи кажу да сам препотентан и др*ажија - рекао је Харис, а онда се осврнуо на чувену реченицу да је превише давао:

-  Ја ако дајем дајем максимум. Ако не могу онда не дајем. Давао сам и дајем сад - каже певач и истиче да је његова грешка управо била у том давању:

- Што кажемо у Сарајеву:'Узми Шемсо колико ти је драго' - додао је он.

Иако је често спомиње у медијима у емисији "Интригантно", певач је на питање да ли му биша супруга недостаје, био изричит: 

- Таман посла. Да ми недостаје била би ту - додао је.

Харис Џиновић, осврнуо се и на наводе да га је бивша супруга варала. Како истиче, за њена неверства, прво су сазнала деца.

- Ја сам једини фрајер на овој планети који је дозвољавао све без граница.Деца су информисана далеко пре мене.

Оно што сам све касније сазнао. Преварени муж све последњи сазна. Деца знају све, у граду су. Ја нисам, ја сам на тениском терену и вратим се кући и ништа друго - признао је он, а на питање како није увидео шта се дешава у животу његове супруге поручио је:

- Нисам приметио. Ја сам се ослањао на свест партнера - закључио је Харис Џиновић у емисији "Ин3гантно" на телевизији К1.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas