Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЊИМА МАЈ НЕЋЕ ДОНЕТИ НИШТА ДОБРО: Најпознатији руски астролог открио која 3 хороскопска знака очекује тежак период

Најпознатији руски астролог Павел Глоба открио је шта нас чека у мају 2024. године

1715178538_Foto-Shutterstock-horoskop-maj-ruski.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Познати руски астролог Павел Глоба доноси прогнозу за мај 2024. Он је одгонетуно који ће то хороскопски знаци у мају бити миљеници среће, а којима много тога неће ици од руке.

Мај месец доноси велике невоље Биковима, могући су проблеми у каријери, а неки ће морати и да бирају између пословног и личног живота.

Овновима се саветује да више пажње посвете партнеру и неговању односа са њим, иначе се фатални сукоби не могу избећи.

Близанци могу да очекују нова познанства, углавном романтичне природе. Постоји шанса да упознате праву љубав, а за оне који су већ у вези, биће корисно да пораде на својој вештини избегавања сукоба.

Ракове, такође очекује добар месец. Мај ће им отворити нове могућности и на професионалном и на љубавном плану.

Лавове чека веома активан месец. Да бисте остали на врху, у мају ћете морати стално да будете у центру пажње и да напорно радите како бисте постигли жељене успехе.

Девице су велики радохоличари, али Глоба саветује да у мају одржите раванотежу између приватног и пословног живота. Не заборавите на сопствене интересе и не вршите притисак на партнера.

Ваге је Глоба упозорио на свађе у породици и са партнером. Радите на себи када је реч о комуникацији и такту, тада ћете моћи да успоставите нормалну комуникацију. Не дозволите да сами себе избаците из такта.

Шкорпије би требало да буду опрезне и да не дају обећања које не могу да испуне.

Астролог је за Стрелчеве предвидео сусрете са прошлошћу, а Јарчевима обећавајућа познанства.

Водолије и Рибе у мају чека невероватан процват. Месец ће проћи без много изненађења, а биће вам пријатно и фино.

Познати Рус нагласио је да ће најбакусзнији датуми бити и 5. и 6. мај, док су најповољнији 16, 17, 23. и 30. мај.

(Луфтика)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas