Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРИК ЗА ПРАВЉЕЊЕ ПАЛАЧИНКИ: Знају га само искусне домаћице, а потребан вам је један састојак

Ретко ко може одолети меканим и сочним палачинкама, које уз омиљени намаз постају прави десерт из снова

1717916023_80fd97a269f29b3176cb8e6789b11c65191d8b7f.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

 

Иако је лако спремити смесу за палачинке, највећи изазов је не појести их све док се пеку! Међутим, они који их пеку често знају да се исконтролишу, знају и како да их окрену без да их исцепају, а прави мајстори знају и за „тајни“ састојак са којим ће палачинке бити финије него икада.

За најфиније палачинке не морате ништа променити од састојака у смеси, већ је реч о томе на чему печете палачинке. Наиме, уље на којем се претходно пржила сланина даће палачинкама невероватно добар укус, пише „Задовољна.хр“.

Најбоље би било да користите свеже уље за пржење, што значи да једноставно испржену сланину извадите из тигања, излијете вишак уља и сипате смесу за палачинке, као што то и иначе радите. Међутим, можете користити и уље које је стајало у фрижидеру, јер се оно након употребе може чувати у фрижидеру и до месец дана, важно је само да га процедите пре него што га ставите у фрижидер како у њему не би било остатака хране.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas