Oglas
· · Komentari: 0

TRIK ZA PRAVLJENJE PALAČINKI: Znaju ga samo iskusne domaćice, a potreban vam je jedan sastojak

Retko ko može odoleti mekanim i sočnim palačinkama, koje uz omiljeni namaz postaju pravi desert iz snova

1717916023_80fd97a269f29b3176cb8e6789b11c65191d8b7f.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

 

Iako je lako spremiti smesu za palačinke, najveći izazov je ne pojesti ih sve dok se peku! Međutim, oni koji ih peku često znaju da se iskontrolišu, znaju i kako da ih okrenu bez da ih iscepaju, a pravi majstori znaju i za „tajni“ sastojak sa kojim će palačinke biti finije nego ikada.

Za najfinije palačinke ne morate ništa promeniti od sastojaka u smesi, već je reč o tome na čemu pečete palačinke. Naime, ulje na kojem se prethodno pržila slanina daće palačinkama neverovatno dobar ukus, piše „Zadovoljna.hr“.

Najbolje bi bilo da koristite sveže ulje za prženje, što znači da jednostavno isprženu slaninu izvadite iz tiganja, izlijete višak ulja i sipate smesu za palačinke, kao što to i inače radite. Međutim, možete koristiti i ulje koje je stajalo u frižideru, jer se ono nakon upotrebe može čuvati u frižideru i do mesec dana, važno je samo da ga procedite pre nego što ga stavite u frižider kako u njemu ne bi bilo ostataka hrane.

(Krstarica)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas