Палачинке су многима од нас омиљени десерт.

Лако се припремају а укус је незамењив. Ипак, колико год пута да смо их правили, може се догодити да нам тесто не испадне како треба, па им укус буде "пластичан".
Кулинарски стручњаци саветују да је довољан само један мали корак да вам палачинке увек буду савршеног укуса. Обично сви када мутимо смесу за палачинке стављамо цела јаја. У томе и јесте цака. Треба раздвојити беланце од жумаца. Сипајте брашно у посуду, додајте жуманца, млеко и воду.
Прочитајте још: Која страна алуминијумске фолије је боља: Мат или сјајна?
Затим додајте со и две кашике шећера, па добро измешајте. Беланца умитите посебно и додајте их претходно направљеној смеси. Ако палачинке припремате на овај начин имаће савршен укус чак и када се охладе.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ