Marinirajte piletinu uz pomoć malo soli, belog luka i jogurta.
Oglas
Piletina je mnogima omiljeni ručak, a uz nekoliko trikova možete da napravite najukusniju piletinu.
Kako biste postigli hrskavost i odličan ukus, marinirajte komade mesa nekoliko sati pre pečenja
Pročitajte još: Kako da na jednostavan način pokupite NAJSITNIJE DELIĆE STAKLA kad se čaša polomi? Jednostavno, uzmite PLASTELIN
Kuvarica Kler Lover za Lifehacker kaže da odlična marinada može da se napravi od samo tri sastojka - jogurta, belog luka i soli! U posudi pomešajte jogurt, so i beli luk. Koristite jednu kašičicu soli sa belim lukom na svaku čašicu jogurta.
Marinadu prelijete preko piletine i pustite da odstoji bar 6 sati pre pečenja.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas