Врхунска пита оставља без даха
Oglas
Потребно је:
- 500 гр танких кора
- 2 везе листа блитве
- 1 шаргарепа
- 2 струка младог лука
- 2 струка белом лука
- 1 шаргарепа
- 2 мања кромпира
- суви зачим
- мл бибер
- по потреби кашика гриза
- уље
Припрема:
На уљу пропржити лук, додати шаргарепу, па кад мало омекне додати зачин и истрести на сечену очишћену блитву. Измешати и оставити пар минута.
Кору премазати уљем, па додати преко још једну и згужвати их као хармонику. Ређати у подмазан плех. У сваки празан згужван простор убациtи надев. Прекрити са 1-2 корице и исећи на комаде.
Премазати уљем. Пећи на 200 степени Ц 40 45 минута. Служити топло.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas