Уз мала примене пилећи батаци ће имати потпуно другачији укус
Oglas
Потребно је:
- пилећи батаци
- 1 кашике киселе павлаке
- 1 кашика соја соса
- 3 чена издробљеног белог лука
- соли
- бибера
- зачин за пилетину
- мало уља
- кеса за печење
- кромпир по жељи
Припрема:
Месо посолити и посути зачнином. Додати соја сос, павлаку, бели лук, бибер, мало уља и све изједначити.
Оставити пар минута. Рерну укључити на 220 степени Ц.
Месо спаковати и распоредити у кесу, па завезати. Мало избушити. Пећи 50-60 минута. Месу можете да додате и печен кромпир.
Пријатно!
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas