Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тајна сочних и хрскавих пилећих батака: Уз ове састојке ће ручак бити још укуснији

Уз мала примене пилећи батаци ће имати потпуно другачији укус

1697181719_20231012_124345.jpg
Фото: Бакина кухиња
Oglas

Потребно је:

  • пилећи батаци
  • 1 кашике киселе павлаке
  • 1 кашика соја соса
  • 3 чена издробљеног белог лука
  • соли
  • бибера
  • зачин за пилетину
  • мало уља
  • кеса за печење
  • кромпир по жељи

Припрема:

Месо посолити и посути зачнином. Додати соја сос, павлаку, бели лук, бибер, мало уља и све изједначити.
Оставити пар минута. Рерну укључити на 220 степени Ц.

Месо спаковати и распоредити у кесу, па завезати. Мало избушити. Пећи 50-60 минута. Месу можете да додате и печен кромпир.

Пријатно!


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas