Ове слане крофне са богатим надевом загрејаће вам душу и тело. Нимало не заостају за слатком верзијом, подједнако су неодољиве и сласне.
Потребно је:
2 јаја
1 кашичица соли
8 кашика пројиног брашна
8 кашика пшеничног брашна
1 прашак за пециво
1/2 чаше уља
1 чаша јогурта
50 г шунке
50 г качкаваља
2 мања кисела краставца
сусам
Припрема
Умутите јаја, па додајте јогурт, уље, пројино брашно, као и пшенично брашно помешано с прашком за пециво. Умесите тесто. Шунку и киселе краставце ситно исецкајте и сједините с осталим састојцима, па посолите по укусу. Кафеном кашичицом смесу сипајте у апарат за крофне и поспите сусамом. Или једноставно спустите тесто у уље и испеците док не порумене. Готове топле крофне поспите ситно ренданим качкаваљем и послужите топле.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ