ПЕКАРСКИ ТАЈНИ САСТОЈАК ЗА КРОФНЕ: Ваздушасте и мекане, а без трунке уља
Савет пекара за савршене крофне
Савет пекара за савршене крофне
Италијанске крофне познатије као зеполе су карактеристичне за Рим, а праве се од куваног теста
Слатке и чоколадне, прсте да полижете.
Овај рецепт за посне крофне прегледало је преко два милиона људи, а сазнаћете и сами зашто
Крофне могу да буду и посне
Савет злата вредан уз који тесто свима успева из првог покушаја
Ове слане крофне са богатим надевом загрејаће вам душу и тело. Нимало не заостају за слатком верзијом, подједнако су неодољиве и сласне.
Верује се да су прве крофне дошле из античке Грчке и Рима и да су изгледале као траке од теста које су се умакале у мед и секле на комаде
Свака домаћица има свој рецепт за припрему ове посластице од киселог теста, али не полази свакој за руком да крофне не личе на уштипке.
Крофне углавном воле сви