Рецепт за ПОСНЕ КРОФНЕ преливене црном чоколадом: Друга верзија многима омиљеног слаткиша
Крофне имају и своју посну варијатну
Крофне имају и своју посну варијатну
Савет пекара за савршене крофне
Италијанске крофне познатије као зеполе су карактеристичне за Рим, а праве се од куваног теста
Слатке и чоколадне, прсте да полижете.
Овај рецепт за посне крофне прегледало је преко два милиона људи, а сазнаћете и сами зашто
Крофне могу да буду и посне
Савет злата вредан уз који тесто свима успева из првог покушаја
Ове слане крофне са богатим надевом загрејаће вам душу и тело. Нимало не заостају за слатком верзијом, подједнако су неодољиве и сласне.
Верује се да су прве крофне дошле из античке Грчке и Рима и да су изгледале као траке од теста које су се умакале у мед и секле на комаде
Свака домаћица има свој рецепт за припрему ове посластице од киселог теста, али не полази свакој за руком да крофне не личе на уштипке.