Ако волите кафу, овај десерт ћете обожавати.
Потребно је:
Можда вас занима:
250 г брашна
250 г маргарина
250 г шећера
150 мл инстант кафе
2 кашичице прашка за пециво
200 г шећера у праху
4 јаја
Припрема:
Рерну загрејте на 180 степени. У једној посуди умутите маргарин са шећером. Затим постепено додајте и мутите јаја са брашном. Умешајте половину скуване кафе и 2 кашичице прашка за пециво. Све мутите док смеса не постане кремаста. Затим поделите смесу на два дела.Излијте у два плеха обложена папиром за печење. Пеците 20 до 25 минута, у рерни загрејаној на 180 степени. Печену кору оставите да се прохлади 10 ак минута. Умутите шећер у праху са маргарином па сипајте остатак скуване кафе. Ставите другу половину па је опет премажите кремом. На крају, поспите колач ренданом чоколадом.
Пријатно!
(Трпеза)
БОНУС ВИДЕО
БОНУС ВИДЕО