Уштедите и време и новац са овим рецептом
Oglas
За кору:
- 4 јајета
- 4 кашике шећера
- 4 кашике брашна
- пекмез од шљива
- За глазуру:
- 100 г чоколаде
- 3 кашике млека
- 1 кашика уља
Припрема:
Умутити беланца у чврст снег, додати жуманца па шећер. Мутити миксером да се шећер отопи па додати брашно и измешати варјачом. Усути у плех (25x35), подмазан или обложен папиром за печење. Пећи 10-15 минута у рерни загрејаној на 180 степени.
За фил:
Печену кору ставити на платнену салвету и увити ролат. Оставити 5-10 минута да се охлади. Одвити ролат, намазати пекмезом целу површину и уролати (сада без салвете). Направити глазуру, отопити чоколаду са млеком и уљем, и прелити ролат. Ставити у фрижидер да се охлади и стегне. Исећи и послужити.
(Еспресо)
БОНУС ВИДЕО
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas