Ова проја се једе виљушком, као колач
Oglas
Потребно је:
- 3 јаја
- 50 мл маслиновог уља
- 200 мл јогурта
- 100 г хлебног брашна
- 1 кашичица соде бикарбоне
- 1 кашичића прашка за пециво
- 1 лонче од 200 г кукурузног брашна
- 2 струка младог лука
- 200 г сира
- соли
Припрема:
Умутити јаја додати уље, јогурт, хлебно брашно просејано са прашком за пециво и содом бикарбоном.
Додати кукурузно брашно, сецкан лук и издробљен сир. Све полако изједначити.
Плех од 24 цм обложити пек папиром и мало премазати уљем и сипати и распорердити. Рена мора бити угрејана на 210 степени Ц па пећи пројару да добро порумениа око 45 минута.
Потпуно охладити, па служити. Пријатно!
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas