Бајадера може да буде и посна
Oglas
Потребно је:
- 200 г посног млевеног кекса
- 100 г млевених ораха
- мало сока од поморанџе
- 100 г посне чоколаде
- 100 г шећера у праху
- 100 г посног маргарина
За прелив:
- 100 г посне чоколаде
- 2-3 кашике уља
Изблендирајте кекс, помешајте га са млевеним орасима, па додајте отопљен маргарин, шећер у праху и мало сока. Рукама израдите смесу, а онда је поделите на два дела. У један додајте растопљену чоколаду и промешајте. На тањир за служење прво ставите чоколадни део и шпатулом га фино раширите. Преко њега ставите светли део, па и њега распоредите и поравнајте. Колач прелијте отопљеном чоколадом у коју сте додали мало уља. Оставите преко ноћи да се добро стегне и сеците на штангле.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas