Bajadera može da bude i posna
Oglas
Potrebno je:
- 200 g posnog mlevenog keksa
- 100 g mlevenih oraha
- malo soka od pomorandže
- 100 g posne čokolade
- 100 g šećera u prahu
- 100 g posnog margarina
Za preliv:
- 100 g posne čokolade
- 2-3 kašike ulja
Izblendirajte keks, pomešajte ga sa mlevenim orasima, pa dodajte otopljen margarin, šećer u prahu i malo soka. Rukama izradite smesu, a onda je podelite na dva dela. U jedan dodajte rastopljenu čokoladu i promešajte. Na tanjir za služenje prvo stavite čokoladni deo i špatulom ga fino raširite. Preko njega stavite svetli deo, pa i njega rasporedite i poravnajte. Kolač prelijte otopljenom čokoladom u koju ste dodali malo ulja. Ostavite preko noći da se dobro stegne i secite na štangle.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas