Спрема се брзо и једноставно
Oglas
Један од колача нашег детињства је свакако медено срце, а ево и како уз помоћ домаћих састојака можете брзо и лако да га направите и то у посној варијанти. Након што га пробате заборавићете на куповни.
Састојци:
- 2 шоље брашна
- 4 кашике џема (по жељи)
- 1 шоља шећера
- 1 шоља воде
- 1 шољица уља
- 3 кашике какао праха
- 1 кашичица соде бикарбоне
- пола кесице прашка за пециво
Прочитајте још: Ситни чоколадни колачи са кексом: Никад једноставнији рецепт, а укусу нећете моћи да одолите (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)
Припрема:
Помешајте топлу воду и шећер па када се растопи додавати редом остале састојке. Добро сјединити све и излити у плех обложен пек папиром. Пећи на 180 степени док чачкалица убодена у колач не изађе сува. По жељи прелити шећером у праху или посном глазуром.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas