Ако имате чашу белог вина спремни сте за овај рецепт.
Oglas
Потребно је:
- 1 кг шампињона
- 2 чена белог лука
- 2 кашичице кима
- 2 кашичице оригана
- 50 г путера
- 100 мл сувог белог вина
- со, бибер
- першун
Прочитајте још: Торта павлова може да се направи и као "павловчица" (РЕЦЕПТ)
Припрема:
На средњој температури у тигању загрејте путер, па додајте изгњечен бели лук, шампињоне исецкане на дебље листиће, оригано и ким. Посолите и побиберите по укусу. Нека се све динста отприлике 15 минута, па улијте вино. Оставите да се још динста, док вино не испари. Готов прилог од печурака пре служења поспите сецканим свежим или сувим першуном.
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas