Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
РЕЦЕПТ

ЛАЖНА САРМА: Ова укусна мешавина покренуће вам сва чула

Сјајна идеја за ручак

1645946179_sarma.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /Бакина кухиња
Oglas

Из Бакине кухиње данас нам стиже необични рецепт. У питању је лажна сарма, која се једноставно спрема, а која ће покренути сва ваша чула.

Прочитајте још: Рецепт који је залудео СВЕТ: Снимак после кога више нећете јаја правити на исти начин (ВИДЕО)

Потребно је

1 главица киселог купуса
250 гр сувих ребара
300 г млевеног меса
1 већа главица црног лука
1 главица белог лука
ловоров лист
бибер у зрну
слатка млевена и туцана љута паприка
по жељи кашика масти или 50 мл уља

Припрема

Лук исећи ситно па пропржити и додати млевено месо. Издинстати. Додати мало соли, паприку једну и другу. Белу лук очистити и исећи круниније по дужини. Купус исечи на крупне коцке. Пола поређати у дубљи лонац или експрес лонац. Преко купуса распоредити пржено млевено месо, ловоров лист, пола белог лука и пола сувих ребара. Прекрити остатком купуса. Додати ребра, бели лук и ловоров лис као и бибер у зрну по жељи. 

 Још мало убацити млевену и туцану љуту паприк. По жељи додати мало масти, ја нисам било ми  довољно масноће.Сипати воду до висине купуса покрити и крчкати 1,5 сат на тихој ватри. Уз то испећи једну леп проју. 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas