Коприва обилује нутријентима (протеини, минерали, витамини Ц, А, Б2, К), а уз то није третирана никаквом хемијом.
Oglas
Немојте се плашити да пробате нешто ново. Стигло је пролеће, па можете да прошетате по шуми и наберете младу коприву.
Састојци за овај једноставан рецепт
- 15 врхова младе коприве
- 2 комада јаја
- 1 супена кашика презли
- 1 супена кашика кукурузног брашна
- со и уље
Прочитајте још: Сочно и укусно, решење за сваки празник: Кремасти воћни колач са вишњама (ФОТО/ВИДЕО)
Припрема: Умутимо јаје. Додајемо презле и кукурузно брашно док не добијемо густу смесу за поховање. Потопимо врхове коприве у смесу и пржимо на врелом уљу док не постане хрскава са обе стране.
Поховану коприву можете сервирати са сосом од белог лука.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas