Kopriva obiluje nutrijentima (proteini, minerali, vitamini C, A, B2, K), a uz to nije tretirana nikakvom hemijom.
Oglas
Nemojte se plašiti da probate nešto novo. Stiglo je proleće, pa možete da prošetate po šumi i naberete mladu koprivu.
Sastojci za ovaj jednostavan recept
- 15 vrhova mlade koprive
- 2 komada jaja
- 1 supena kašika prezli
- 1 supena kašika kukuruznog brašna
- so i ulje
Pročitajte još: Sočno i ukusno, rešenje za svaki praznik: Kremasti voćni kolač sa višnjama (FOTO/VIDEO)
Priprema: Umutimo jaje. Dodajemo prezle i kukuruzno brašno dok ne dobijemo gustu smesu za pohovanje. Potopimo vrhove koprive u smesu i pržimo na vrelom ulju dok ne postane hrskava sa obe strane.
Pohovanu koprivu možete servirati sa sosom od belog luka.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas