Сјајна идеја за вечеру у двоје или можда целу екипу
Oglas
Испорбали смо један рецепт и пожелели да поделимо са вама.
Састојци
- 250грама некуване пене тестенине
- 2 кашике маслиновог уља
- 1 чен белог лука, млевен
- 2 конзерве (по 400 грама) италијански парадајз исечен на коцкице, неоцеђен
- 1 конзерва (400 грама) пасуља канелинија, испрана и оцеђена
- 1 паковање (250грама) свежег спанаћа, исеченог
- 1/4 шоље нарезаних зрелих маслина
- 1/2 кашичице соли
- 1/4 кашичице бибера
- 1/2 шоље ренданог пармезана
Упутства
- Скувајте тестенину према упутству на паковању.
- У међувремену, у великом тигању загрејте уље на средње јакој ватри.
- Додајте бели лук; кувајте и мешајте 1 минут.
- Додајте парадајз и пасуљ.
- Довести до кључања.
- Смањите топлоту; динстати, непокривено, 5-7 минута да се укуси споје.
- Додајте спанаћ, маслине, со и бибер; кувајте и мешајте на средњој ватри док спанаћ не увене.
- Оцедити тестенину; на врху са мешавином парадајза и сиром.
ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ: Место где се КУПАЈУ ВИЛЕ И ВЕЧНО ВЕЗУЈУ ЗАЉУБЉЕНЕ: На овом месту ствара се један од НАЈВЕЋИХ ВОДОПАДА у Србији
1 шоља мешавине парадајза са 1 шољом тестенине и 2 кашике сира: 491 калорија, 13 г масти (3 г засиц́ених масти), 9 мг холестерола, 1505 мг натријума, 77 г угљених хидрата (14 г шец́ера, 9 г влакана), 19 г протеина.
Надамо се да ће вам се свидете,а очекујемо и утиске. ПРИЈАТНО!
БОНУС ВИДЕО:
ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas