Волећете је пођеднако као питу са месом или сиром.
Oglas
Не сумњамо да ћете пожелети поново да је спремате након што пробате први залогај. УЗ све то, рецепт вам неће одузети пуно времена.
Састојци:
- 500г коре за питу
- 500г печених паприка
- 100г маслина
- 4 чена белог лука
- маслиново уље, со и бибер
Прочитајте још: ОСВОЈИЋЕ СВА ВАША ЧУЛА: Савршено кремаста и сочна пилетина у умаку од спанаћа (РЕЦЕПТ)
Припрема:
- Печене паприке ољуштите и исецкајте, а потом исецкајте маслине и бели лук. Сва три састојка промешајте и оставите неко време да одстоје (савет: можете сјединити састојке увече, а ујутру од њих направити питу).
- У исту смесу додајте со, уље и бибер. Коре премажите уљем, а потом преко ње додајте још једну кору. Ставите смесу коју сте направили и савијте питу у троуглиће или кружиће по жељи.
- У поуљану тепсију обложену папиром за печење поређајте питу.
- Пеците на 200 степени.
Бонус видео:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas