Volećete je pođednako kao pitu sa mesom ili sirom.
Oglas
Ne sumnjamo da ćete poželeti ponovo da je spremate nakon što probate prvi zalogaj. UZ sve to, recept vam neće oduzeti puno vremena.
Sastojci:
- 500g kore za pitu
- 500g pečenih paprika
- 100g maslina
- 4 čena belog luka
- maslinovo ulje, so i biber
Pročitajte još: OSVOJIĆE SVA VAŠA ČULA: Savršeno kremasta i sočna piletina u umaku od spanaća (RECEPT)
Priprema:
- Pečene paprike oljuštite i iseckajte, a potom iseckajte masline i beli luk. Sva tri sastojka promešajte i ostavite neko vreme da odstoje (savet: možete sjediniti sastojke uveče, a ujutru od njih napraviti pitu).
- U istu smesu dodajte so, ulje i biber. Kore premažite uljem, a potom preko nje dodajte još jednu koru. Stavite smesu koju ste napravili i savijte pitu u trougliće ili kružiće po želji.
- U pouljanu tepsiju obloženu papirom za pečenje poređajte pitu.
- Pecite na 200 stepeni.
Bonus video:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas