Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Погледајте ДА ЛИ ИМАТЕ ЛИНИЈУ АНЂЕЛА ЧУВАРА на свом длану? Ево шта она представља и како да је препознате

Немају сви људи линију анђела чувара на длану која је паралелна с линијом живота. Ретки су ти срећници. Према неким веровањима, та линија показује да су особе које је имају под заштитом својих анђела чувара и зато их прати невероватна срећа у животу. Они, међутим, понекад тога нису свесни.

1700643164_shutterstock_1365915335.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Особе с посебном линијом на длану су, како се верује, доброг здравља, материјално не оскудевају ни у чему и лакше него други прелазе преко препрека на које наиђу у животу.

Каква све значења може да има?

Такозвана линија анђела чувара може бити дугачка или кратка и може да се појави или на десном или на левом длану

Дугачка линија - показује да ће одређени човек који је има бити под заштитом анђела читавог живота

Кратка линија - показује како ће у животу бити проблема и невоља, али то ће бити успешно решено

На десном длану - анђео чувар је добијен у неком периоду живота захваљујући заслугама, можда добрим делима или личним патњама На левом длану - то је наводно показатељ да је неко добио свог анђела чувара оног тренутка када се родио, не касније као они којима се линија налази на десном длану. Анђео је додељен на рођењу захваљујући прецима.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas