Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Који АНЂЕО ШТИТИ баш ВАС? Уз помоћ овог метода ОТКРИТЕ СВОГ ЛИЧНОГ ЧУВАРА

Према многим веровањима, свака особа има свог анђела чувара

1722406719_4bb1fb0763aa9edaf3cb766a870382873705d037.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Према разним веровањима, анђели су духовна бића, бесмртна. Између осталог, њихова улога је вођење људи кроз живот. Многи верују да свако има свог личног чувара, а који би могао бити ваш, откриће вам овај метод.

1. Саберите бројеве свог датума рођења. На пример 28.4.1956. 2+8+4+1+9+5+6=35

2. Редукујте резултат на једноцифрен број (3+5=8) осим ако је резултат 11, 22, 33 или 44.

3. Проверите који анђео чувар припада вашем личном броју.

Број 1 – Рагуел

Анђео који се бори за правду и праведност. Даће вам храбрости да се изборите за себе и чувати ваш интегритет.

Број 2 и 11 – Уриел

Доноси светло у најмрачнијим тренуцима, када се све чини изгубљеним. Даће вам мудрост и јасноћу помоћу које ћете пронаћи прави пут.

Број 3 – Јопхиел

Носилац позитивне енергије уз коју ћете решити све проблеме и прескочити све препреке. Доноси инспирацију, нове идеје, креативност и радост. Подсећа вас на то колико вредите, подстиче да процветате и искористите свој пуни потенцијал. Призивамо га када нам је потребна подршка или савет везан за посао и љубав.

Број 4 или 22: Ханиел

Анђео прихваћања који је изузетном осетљивошћу способан за ситне, чудесне помоћи. Ако је он ваш анђео помоћник, видео је у вама способност да осетите промену вибрација у свемиру. Било какво расположење као и сваки ритам живота лако доживљавате и можете уз помоћ Ханиела утицати на своју околину. Ако је успешна анђеоска комуникација с Ханиелом, то је исто као да сте узели лек који брзо делује и душа као да ће вам полетети.

Број 5 – Јеремиел

Показаће вам дугу након олује и усадити у вас објективност која вам је потребна како бисте реално сагледали свој живот и кренули даље након тешкоћа.

Број 6 и 33 – Михаел

Анђео којег могу призивати људи свих личних бројева. Он је заштитник од свих негативности у вашем животу.

Број 7 – Рафаел

Помоћи ће вам да вратите баланс у живот, а поготово у ваше здравље. Носилац је истине.

Број 8 и 44 – Разиел

Ослободиће вашу урођену интуицију и помоћи вам да разјасните све животне проблеме.

Број 9 – Ариел

Посвећен је помагању онима који покушавају да заштите друге људе. Показаће вам како да будете покретач позитивних промена у свом друштву.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas