Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОД НАДЗОРОМ АНЂЕЛА: Један знак хороскопа рођен је под заштитом неба

Астролози верују да је овај знак под надзором анђела, те да му они помажу да се избори са свим негативним стварима у животу.

1717659514_334847_andjeo_ls.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Владајућа планета стрелца је Јупитер, највећа планета зодијака. Како је Јупитер покретач судбинске среће, није ни чудо што је Стрелцима срећа увек наклоњена.

Радознао и енергичан, Стрелац је највећи путник међу знаковима зодијака. Њихов филозофски поглед отвореног ума мотивише их да лутају далеко и широко у потрази за смислом живота. Као неко ко је екстровертан, оптимиста и ентузијаста тешко га је задржати на земљи. Стрелац воли промене, у ствари промена је од суштинског значаја да би се осећао добро.

Ватрени знак – стрелац своје мисли претвара у конкретне акције и у стању је да „хода бос по трњу“ да би остварио своје циљеве. Као и остали ватрени знаци он има потребу да је стално у контакту са светом да би искусио што је више могуће. Није му у природи да седи код куће и чека да му се нешто деси. Ако је потребно да се нешто деси, он ће то иницирати.

Владајућа планета Стрелца је Јупитер, највећа планета зодијака. Како је Јупитер покретач судбинске среће, није ни чудо што је стрелцима срећа увек наклоњена. Утицај Јупитера је јак на пољу стварања и ширења, па је за стрелца важно да му обим струка не постане једина ствар која се шири током животног века. Његов ентузијазам нема границе, па зато поседује одличан смисао за хумор и изражену радозналост.

Делови тела који су “критични” код Стрелца су бутине и кукови, па је за њега врло важно да уложи додатни напор и поведе рачуна о органима у тој области. Зато што воли природу, нарочито камповање и пешачење, мора обратити пажњу да не повреди ове делове тела. Он ће бити срећан докле год је у стању да истражује, па би умерене телесне вежбе поспешиле његово здравствено стање и довеле га у форму да неометано трага.

Проблем са стрелцима настаје када му оставите потпуно одрешене руке. Под утицајем Јупитера њима слобода представља највеће благо, јер само тако неометано могу да путују и истражују различите културе и филозофије. Због своје искрености, стрелци су често нестрпљиви и нетактични када треба нешто да кажу или ураде, па је важно да науче да се изразе на толерантан и друштвено прихватљив начин.

То је млад дух, лепог естетског изгледа, спортске грађе, воли племените спортове па ће тенис бити један од најомиљенијих. Стрелац је отмен, аристократа, понекад бунтовник, поштује традицију, али ипак иде својим путем. Стрелац је свештеник, астролог, пророк. Велике награде, медаље, војне заслуге управо проистичу из јаког Јупитера. Да би били првак у спорту или победник у рату, морате имати јаког Јупитера у наталном хороскопу.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas