Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВА 3 ЗНАКА ХОРОСКОПА ИМАЈУ ЛИЧНОГ АНЂЕЛА ЧУВАРА: Стручњаци за астрологију закључили да њима добре небеске силе осветљавају пут

Чврсто се верује да ова три знака хороскопа чувају анђели

1718015097_shutterstock_2249663783.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Стручњаци за астрологију закључили су да неким знаковима хороскопа добре небеске силе осветљавају пут, док неки други нису такве среће: њима зло поставља клипове у точкове и спречава или им макар успорава сваки успех.

Близанци
Астролози верују да су Близанци под надзором анђела и да им они помажу да се изборе са свим негативним стварима у животу.

Представници овог знака сигурно су се неколико пута уверили да их чувају анђели. Наиме, често им се дешавало да се проблем реши сам од себе, онда када су помислили да им нема помоц́и.

Девица
Анђели су увек ту да покажу Девицама прави пут. Због тога су Девице један од супериорних знакова Зодијака. Напорно раде и тај труд се на крају исплати.

Међутим, дефинитивно не би били тако успешни да им анђео чувар није шапнуо на уво право решење проблема.

Стрелац
За Стрелце се каже да су „људи рођени под срец́ном звездом“. Без обзира у какав ватрени живот их стави, на крају ц́е пронац́и прави пут и излаз из безизлазних ситуација.

И све зато што је њихов анђео чувар увек на стражи.

Ови хороскопски знакови су сушта супротност, али магнетски се привлаче ватреном страшћу, пише Блиц жена.

(Крстарица)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas