Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИКЕНД ХОРОСКОП ОД 28. ДО 30. ЈУНА 2024: Бик жели да ужива у тишини, Лав показује своју рањиву страну

Сазнајте шта су вам звезде намениле овог викенда, колико ћете среће имати у периоду од 28. до 30. јуна 2024!

1719563263_5100c70f691bd4fb9dd6ff4dcb67b8c329832714.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Викенд хороскоп за период од 28. до 30. јуна предвиђа да ће звезде помоћи сваком знаку Зодијака да реализује планове за одмор и неки ће посебно процветати на пољу љубави!

Ован


Овај викенд ће вама бити посебно емотиван и романтичан. Пронаћи ћете задовољство у једноставним тренуцима са својим партнером или блиским особама. Отворите се за искрене разговоре и покажите своју осећајну страну. Посветићете се или активностима које вас испуњавају или ћете целог дана лежати у кревету и гледати ТВ. Освежићете се за нове победе.

Бик


Релаксација је кључна за вас овог викенда. Потражите мирно место и уживајте у тишини. Можете се ослонити на свој мали круг људи за подршку. Када је реч о љубавном животу, избегавајте драму и фокусирајте се на дубље повезивање. Уколико сте сами, срешћете особу која ће вас потпуно протрести и са којом можете да ћутите о свему.

Близанци


Ваш викенд ће бити гласан и бучан, пун комуникације и дружења. Пронаћи ћете задовољство у разговорима с партнером или пријатељима. Ово је одличан викенд за изражавање својих осећања и идеја на креативан начин, зато слободно узмите оловку, блок, боје и почните. Јавите се родитељима.

Рак


Викенд ћете провести веоома емотивно, фокусирани на породичне везе и домаћу атмосферу коју ће употпунити мамина храна. Ово је идеално време да се повежете са члановима породице или с партнером на интиман начин. Речју, уживаћете у удобности и ушушканости свог дома.

Лав


И овога викенда ћете бити у центру пажње, али можете се осећати и емотивно нестабилно. Потребно вам је време да се осамите, преиспитате своје мисли и медитирате. У љубави ћете бити отворени да чујете апослутно све. И чућете свашта, и лепог и ружног. Бићете спремни да покажете своју рањиву страну. Осетићете олакшање.

Девица


Ваш викенд ће бити организован и продуктиван, али се побрините да пронађете време за опуштање и уживање у друштву вољених особа. Могли бисте бити посебно инспирисани за разговоре о будућности с партнером, а може бити и речи о планирању венчања или заједничком животу. Бићете испуњени позитивном енергијом.

Вага


Овај викенд ће бити хармоничан и уживаћете у друштву пријатеља или партнера. Фокусирајте се на то да уравнотежите своје потребе и потребе других. Отворите се за романтику и уживајте у лепим тренуцима. Партнер ће вас изненадити лепим поклоном или вечером у граду. Поново ћете осетии заљубљеност. Слободни ће се такође заљубити овог викенда.

Шкорпија


Ваш викенд ће бити интензиван, али можете пронаћи емоционалну подршку у блиским односима. Будите отворени за дубоке разговоре о осећањима и не бојте се да покажете своју осетљиву страну партнеру..

Стрелац


Потребна вам је слобода и авантура овог викенда. Искористите време за путовање или истраживање нових геџета или нових места за излет са својим партнером или пријатељима. Не заборавите да се опустите и уживате у тренуцима без стреса, и ако је могуће без телефона.

Јарац


Викенд ћете провести фокусирани на стабилност и практичне задатке, као што је прање веша, сређивање дома.... Будите пажљиви према свом партнеру или породици и покажите своју љубав кроз дела. Пронађите и мало времена за релаксацију и уживање у једноставним радостима. Читање књиге или бинџевање серије нису лоша идеја. А можете и на вожњу бицикла.

Водолија


Овај викенд ћете провести с пријатељима или у заједничким активностима или на одмору. Потребна вам је друштвеност и разговори који вас инспиришу. У љубавном животу изразите своје идеје и осећања на креативан начин. Спермите партнеру вечеру или га изведите на концерт или филм. Све се рачуна.

Рибе


Ваш викенд ће бити пун емотивне дубине и интимности. Потражите мирно место или неки кутак за медитацију како бисте се повезали са својим унутрашњим бићем. У љубави ћете показати своју суптилну и интуитивну страну. Успећете да се повежете и сложите око ствари око којих имате суротна мишљења. Посветићете се цвећу и башти.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas