Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
астро

НЕДЕЉНИ ХОРОСКОП ОД 7. ДО 13. ЈУЛА: Два знака ће се заљубити, а Стрелчевима неопходан одмор

Сазнајте шта вам недељни хороскоп предвиђа од 7. до 13. јула

1720336633_shutterstock_2266054649-2-.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

ОВАН (21. 3 - 20. 4)

Посао У време прве Месечеве четврти у Ваги, 13. јула, можете да увећате приходе преко интелектуалних и делатности које подразумевају ваше присуство у јавности. Аспекти Месеца са вашим сувладаоцем Плутоном, средином периода, подстичу вас на акцију. Крајем недеље, успех очекује Овнове који се баве науком, фармацијом, археологијом.

Љубав После 11. јула, када Венера, планета љубави, улази у вашу астролошку кућу љубави, ваш емотивнији живот постаје узбудљивији. На неком већем скупу или прослави, можете да упознате музичара или спортисту.

Здравље Опрез у саобраћају.

БИК (21. 4 - 21. 5)

Посао Прва Месечева четврт у кући посла, 13. јула, доноси вам новац ако радите у здравству, бавите се услужним делатностима, негом и лепотом. Меркур, владалац вашег посла, у напетом аспекту са Сатурном, упозорава на опрез приликом потписивања уговора. Ваш владалац Венера, 11. јула, улази у Лава, па приватници могу да прошире делатност или да започну неку нову.

Љубав Опасан спој Урана и Марса, планете страсти и љубоморе који управља вашим партнерским односима, током овог периода, упозорава да избегавате расправе са вољеном особом, која ће бити врло посесивна, чак агресивна. Слободни Бикови, на службеном путу или неком вечерњем догађају, могу да упознају харизметичну, али заузету особу.

Здравље Промените начин исхране.

БЛИЗАНЦИ (22. 5 - 21. 6)

Посао Ваш владалац Меркур, ове недеље, прави напет аспект са Сатурном у кући каријере, због чега би било боље да се прилагодите новим условима на послу. Прва четврт у Ваги, 13. јула, доноси вам увећање прихода преко занимања у вези са спортом, адвокатуром, модом. Имате подршку једног Стрелца. Крајем периода, могуће је одлагање неких планова и договора у вези са странцима.

Љубав Позиција Марса и Урана, симбола страсти и раскида, током ове недеље, најављује проблеме са вољеном особом, нарочито ако се ради о неком Овну или Водолији. У другој половини периода, слободне Близанце очекује сусрет са младоликом особом, преко неке друштвене мреже или на краћем путу. Вага мисли на вас.

Здравље Проводите више времена у природи.

РАК (22. 6 - 22. 7)

Посао Сунце, које управља вашим послом, образује повољан аспект са Сатурном, доносећи вам обнову сарадње са некадашњим пословним партнерима. Ипак, добро размислите, ако намеравате да ове недеље инвестирате у нове пројекте. У време прве четврти вашег владаоца Месеца у астролошкој кући приватности, 13. јула, можете да покренете или проширите самосталну делатност.

Љубав Коњункција Марса и Урана, током овог периода, слободнима доноси флерт са особом која ће им у тренутку упознавања прећутати да је заузета. После 11. јула, када Венера улази у ватреног, темпераментног Лава, на неком пословном скупу можете да се заљубите у особу која се бави креативним занимањем, музиком или глумом.

Здравље Променљиво расположење.

ЛАВ (23. 7 - 22. 8)

Посао Прва Месечева четврт у Ваги, 13. јула, доноси вам успех преко интелектуалних послова, дизајна, моде, медија, информационих технологија. Напет аспект између Сатурна и Меркура, који управља вашим пословима и плановима, може да успори или одложи на неко време реализацију ваших идеја и замисли. Крајем недеље, чувајте вредне ситнице и избегавајте ризичне финансијске потезе.

Љубав Коњункција Марса и Урана, који влада партнерским односима, током овог периода, упозорава на расправе са вољеном особом, љубоморне сцене, чак и раскид. После 11. јула, када Венера, планета љубави и лепоте, улази у ваш знак, нећете моћи да останете непримећени, нарочито у друштву супротног пола. Један Стрелац желида поново постане део вашег живота.

Здравље Смањите унос шећера.

ДЕВИЦА (23. 8 - 22. 9)

Посао Коњункција Марса и Урана над Алголом у астролошкој кући образовања, путовања и иностранства, упозорава на опрез уколико сте већ договорили нове пројекте са странцима. У време прве Месечеве четврти у кући посла, 13. јула, можете да добијете унапређење или додатни извор прихода. Послушајте савет једног Јарца. Будите толерантнији према сарадницима.

Љубав Планета љубави и лепоте, Венера, 11. јула улази у вашу кућу тајни, па може да вас обузме љубавни занос због заузете особе коју сте недавно упознали преко пословних контаката. Ако сте у дужој вези или браку, вољена особа покушава да вам наметне свој став или мишљење о теми која је важна за заједничку будућност.

Здравље Избегавајте хладне и газиране напитке.

ВАГА (23. 9 - 22. 10)

Посао Ваш владалац Венера, која управља и вашим финансијама, 11. јула, улази у знак Лава, доносећи вам увећање зараде преко путовања, туризма, инфомационих технологија, медија, шоу бизниса. Прва Месечева четврт, једном годишње у вашем знаку, 13. јула, може да вам донесе напредовање у каријери, као и подршку надређених, нарочито жена. Могућ одлазак на службени пут. Избегавајте ризичне финансијске трансакције.

Љубав Спој Урана и Марса, планета задужених за ваш емотивни живот, над опасном фиксном звездом Алгол, у кући страсти, подстиче посесивност вољене особе. у другој половини периода, може доћи и до раскида или изненадног раздвајања од партнера. Ако сте слободни, дописивање са Близанцима, може да вас заинтересује да се видите уживо.

Здравље Хормонски дисбаланс.

ШКОРПИЈА (23. 10 - 22. 11)

Посао У време прве Месечеве четврти у Ваги, 13. јула, можете да увећате приходе преко сарадње са утицајном особом, која цени ваше професионалне квалитете. Због позиције вашег владаоца Марса и Урана, над некретницом Алгол, требало би да будете опрезнији приликом потписивања уговора са новим партнерима. Тригон између Јупитера и вашег владаоца Плутона, доноси вам новац.

Љубав Партнер може бити склон претераном испољавању емоција, што ће код вас изазвати додатну нервозу. Ако сте планирали заједнички пут са партнером, средином недеље, може доћи до промене планова. Венерин транзит преко Лава, после 11. јула, наговештава романсу са особом коју ћете упознати на неком службеном скупу.

Здравље Рекреирајте се.

СТРЕЛАЦ (23.11 - 21. 12)

Посао Коњункција Марса и Урана у шестој кући, у другој половини периода, упозорава да избегавате ризичне финансијске потезе и расправе са сарадницима. Са првом Месечевом четврти у Ваги, 13. јула, преко пријатеља можете да уговорите нов пословни аранжман. Одговара вам позиција вашег владаоца Нептуна, планете инспирације, ако сте преко посла присутни у јавности.

Љубав Меркур, владалац партнерских односа, ове недеље, прави напет аспект са Сатурном доносећи вам трзавице у дому и породици, као и захлађење односа са вољеном особом. Експлозивни спој Марса и Урана близу фиксне звезде Алгол у кући посла, доноси вам расправе са партнером и изазива вашу сумњу, због његовог понашања према вама.

Здравље Потребан вам је одмор.

ЈАРАЦ (22. 12 - 20. 1)

Посао У време прве Месечеве четврти у кући каријере, 13. јула, може вам се указати прилика за лепу зараду. Коњункција Урана и Месеца над фиксном звездом Алгол у кући креативности, доноси нове идеје уметницима рођеним крајем знака. Ваш владалац Сатурн, под упливом Меркура у Лаву, упозорава на опрез са финансијама. Није време за нове инвестиције, сачекајте да вам звезде буду наклоњене.

Љубав Спој Урана и Марса над опасним Алголом у кући љубави, током ове недеље, упозорава на могућност раскида или развода. Улазак Меркура у знак Лава, у који "пада" ваша осма кућа, после 11. јула, доноси вам страствени сусрет са особом коју ћете упознати преко пословних контаката или неке друштвене мреже. Брачни или дугогодишњи партнер сумња да нисте искрени према њему.

Здравље Кардиоваскуларне тегобе.

ВОДОЛИЈА (21. 1 - 19. 2)

Посао Коњункција Марса и вашег владаоца Урана над Алголом, током овог периода, упозорава на проблеме са финансијама, документима, уговорима, договорима, сарадницима. Прва Месечева четврт у Ваги, после 13. јула, доноси вам увећање прихода преко контаката са странцима. Аспекти Месеца над Алголом опомињу на опрез приликом руковања електричним уређајима. сјајне шансе, када се ради о купопродаји некретнина.

Љубав Наглашена кућа приватног живота, током овог периода, доноси вам трзавице и расправе са дугогодишњим или брачним партнером, због његовог понашања према вама. После 11. јула, када Венера, после годину дана, улази у кућу партнерских односа, слободне Водолије могу да се заљубе у Лава. Крајем недеље, могућ сусрет с коме сте већ дуже време опсесија.

Здравље Реуматске тегобе.

РИБЕ (20. 2 - 20. 3)

Посао У време прве Месечеве четврти у Ваги, 13. јула, можете да очекујете увећање прихода, преко спонзорства, поклона, подршке вољене особе. После 11. јула, Венера улази у кућу посла, доносећи вам могућност да реализујете своје идеје и замисли. Позиција вашег владаоца Нептуна, планета маште и илузија, доноси вам инспирацију и мотивацију, ако се бавите креативним или послом у вези са науком, фармацијом, медицином.

Љубав Наглашена астролошка кућа комуникација, током ове недеље, слободним Рибама доноси упознавање са интересантном особом преко интернета или на краћем путу, курсу, предавању. Спој Марса и Урана над Алголом, у другој половини периода, упозорава да избегавате конфликте са вољеном особом и млађим члановима породице. Послушајте савет једне Девице.

Здравље Додатни опрез у саобраћају.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas