Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Недељни хороскоп од 30. септембра до 6. октобра 2024: Лав мора да успори, коме се смеши љубав

Откријте шта су вашем знаку звезде спремиле за недељу од 30. септембра до 6. октобра 2024. године.

1727707850_shutterstock_2113432709.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Недељни хороскоп каже да ће седмица од 30. септембра до 6. октобра 2024. године бити занимљива за већину знакова. Сазнајте шта вам недељни хороскоп доноси, чега да се чувате, а које прилике да никако не пропустите!

Ован
Према недељном хороскопу од 30. септембра до 6. октобра 2024, пролазићете кроз значајне промене које могу бити изазовне, али корисне. Важно је да не журите и да пратите свој унутрашњи ритам. Фокусирајте се на оно што вам срце говори. Партнер ће вас подржати у свему што радите. Не заборавите да се посветите анализама здравља које сте одлагали.

Бик
Седмица доноси прилику за велике промене, само не заборавите на своје приоритете и планове. Имате енергију за брзе и инспиративне промене, али будите пажљиви да укључите друге у своје планове како бисте избегли преоптерећење. Послушајте савете пријатеља и породице, не будите негативни према колегама. Проверите здравље костију, каже недељни хороскоп .

Близанци
Нестрпљење вам може донети проблеме. Фокусирајте се на јасноћу и прецизност а не на брзину. Размислите о својим обавезама и околностима пре него што донесете важну одлуку. Партнер се осећа занемарено јер сте ви фокусирани на каријеру. Посетите стоматолога, саветује недељни хороскоп од 30. септембра до 6. октобра 2024.

Рак
Недељни хороскоп предвиђа да ћете ову седмицу користити за постављање циљева и истраживање могућности. Имаћете сусрет са једним старим познаником. Размислите шта вас усрећује и будите спремни да се ослободите односа из прошлости и ограничења. Размислите о краћем одмору или било каквом опуштању. Крећите се и водите рачун о здрављу.

Лав
Пролазићете кроз разне емоције и расположења. Покушајте да се носите са својим осећањима и не доносите исхитрене одлуке. Напредваћете, само полако. Будите стрпљиви и нашите адекватну рекреацију. Недеља је добра за истраживање нових путева и сопствене креативности, предвиђа недељни хороскоп од 30. септембра до 6. октобра 2024.

Девица
Седмица је погодна за промене, само се усредсредите на оно што вам је заиста важно. Ваше навике могу вам помоћи да разумете шта желите и да се ускладите са својим вредностима. Неко вас гледа заљубљено, а ви можда не примећујете срећу како вам се смеши. Вежбње вам може омоћи да се осећате боље, саветује недељни хороскоп.

Вага
Недељни хороскоп од 30. септембра до 6. октобра 2024. предвиђа да ствари можда неће ићи онако како сте планирали, али то не значи да ћете тапкати у месту. Фокусирајте се на позитивне аспекте и избегавајте све негативно. Седмица је погодна за посао и фин однос са колегама. Проведите време крај воде, то би могло бити врло умирујуће.

Шкорпија
Стижу вам изазови у доношењу одлука, чега се се јако плашите. А ваши страхови нису оправдани већ вас само ограничавају. Будите благи према себи и радите на превазилажењу ограничења. Ако осећате несигурност у љубави, разговор и саветовање с терапеутом могу бити корисни, саветује недељни хороскоп.

Стрелац
Недељни хороскоп од 30. септембра до 6. октобра 2024 предвиђа да ћете се осећати као да се крећете у много праваца, што може довести до осећања да сте неуспешни. Проверите шта стварно осећате и не журите с решењима. Искористите време и енергију на најбољи начин. Крећите се и дишите дубоко. Проверите притисак и не једит слаткише.

Јарац
Размислите о свом егу и како он утиче на ваш живот. Ова недеља је прилика да преиспитате да ли се превише ослањате на его или не задовољавате своје потребе. Повежите задатке и приоритете са оним што вам је важно. Ако сте усамљени, нека групна активност као што је планинарење може вам помоћи да се опустите и неког сретнете, саветује недељни хороскоп.

Водолија
Недељни хороскоп од 30. септембра до 6. октобра предвиђа да ћете бити нестабилни, па је важно да поставите јасне границе и заштитиле оно што вам је најважније. Фокусирајте се на своје вредности и не трошите енергију на пролазне људе. Посветите се хобијима и дозволите себи да се опустите и уживате у уметности. Идите код очног лекара и зубара.

Рибе
Све више разумете себе и повезаност са својим вредностима. Покушајте да се повежете са оним што вам је заиста важно како бисте доносили одлуке које су у складу са вашим вредностима. Одредите своје границе. Позовите симпатију на састанак. Ако сте превише усамљени, кућни љубимац би могао да вас усрећи, саветује недељни хороскоп од 30. септембра до 6. октобра 2024.

Сенса 

Бонус видео

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas