Oglas
· · Komentari: 0

Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024: Lav mora da uspori, kome se smeši ljubav

Otkrijte šta su vašem znaku zvezde spremile za nedelju od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine.

1727707850_shutterstock_2113432709.jpg
Photo:Shutterstock
Oglas

Nedeljni horoskop kaže da će sedmica od 30. septembra do 6. oktobra 2024. godine biti zanimljiva za većinu znakova. Saznajte šta vam nedeljni horoskop donosi, čega da se čuvate, a koje prilike da nikako ne propustite!

Ovan
Prema nedeljnom horoskopu od 30. septembra do 6. oktobra 2024, prolazićete kroz značajne promene koje mogu biti izazovne, ali korisne. Važno je da ne žurite i da pratite svoj unutrašnji ritam. Fokusirajte se na ono što vam srce govori. Partner će vas podržati u svemu što radite. Ne zaboravite da se posvetite analizama zdravlja koje ste odlagali.

Bik
Sedmica donosi priliku za velike promene, samo ne zaboravite na svoje prioritete i planove. Imate energiju za brze i inspirativne promene, ali budite pažljivi da uključite druge u svoje planove kako biste izbegli preopterećenje. Poslušajte savete prijatelja i porodice, ne budite negativni prema kolegama. Proverite zdravlje kostiju, kaže nedeljni horoskop .

Blizanci
Nestrpljenje vam može doneti probleme. Fokusirajte se na jasnoću i preciznost a ne na brzinu. Razmislite o svojim obavezama i okolnostima pre nego što donesete važnu odluku. Partner se oseća zanemareno jer ste vi fokusirani na karijeru. Posetite stomatologa, savetuje nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024.

Rak
Nedeljni horoskop predviđa da ćete ovu sedmicu koristiti za postavljanje ciljeva i istraživanje mogućnosti. Imaćete susret sa jednim starim poznanikom. Razmislite šta vas usrećuje i budite spremni da se oslobodite odnosa iz prošlosti i ograničenja. Razmislite o kraćem odmoru ili bilo kakvom opuštanju. Krećite se i vodite račun o zdravlju.

Lav
Prolazićete kroz razne emocije i raspoloženja. Pokušajte da se nosite sa svojim osećanjima i ne donosite ishitrene odluke. Napredvaćete, samo polako. Budite strpljivi i našite adekvatnu rekreaciju. Nedelja je dobra za istraživanje novih puteva i sopstvene kreativnosti, predviđa nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024.

Devica
Sedmica je pogodna za promene, samo se usredsredite na ono što vam je zaista važno. Vaše navike mogu vam pomoći da razumete šta želite i da se uskladite sa svojim vrednostima. Neko vas gleda zaljubljeno, a vi možda ne primećujete sreću kako vam se smeši. Vežbnje vam može omoći da se osećate bolje, savetuje nedeljni horoskop.

Vaga
Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024. predviđa da stvari možda neće ići onako kako ste planirali, ali to ne znači da ćete tapkati u mestu. Fokusirajte se na pozitivne aspekte i izbegavajte sve negativno. Sedmica je pogodna za posao i fin odnos sa kolegama. Provedite vreme kraj vode, to bi moglo biti vrlo umirujuće.

Škorpija
Stižu vam izazovi u donošenju odluka, čega se se jako plašite. A vaši strahovi nisu opravdani već vas samo ograničavaju. Budite blagi prema sebi i radite na prevazilaženju ograničenja. Ako osećate nesigurnost u ljubavi, razgovor i savetovanje s terapeutom mogu biti korisni, savetuje nedeljni horoskop.

Strelac
Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024 predviđa da ćete se osećati kao da se krećete u mnogo pravaca, što može dovesti do osećanja da ste neuspešni. Proverite šta stvarno osećate i ne žurite s rešenjima. Iskoristite vreme i energiju na najbolji način. Krećite se i dišite duboko. Proverite pritisak i ne jedit slatkiše.

Jarac
Razmislite o svom egu i kako on utiče na vaš život. Ova nedelja je prilika da preispitate da li se previše oslanjate na ego ili ne zadovoljavate svoje potrebe. Povežite zadatke i prioritete sa onim što vam je važno. Ako ste usamljeni, neka grupna aktivnost kao što je planinarenje može vam pomoći da se opustite i nekog sretnete, savetuje nedeljni horoskop.

Vodolija
Nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra predviđa da ćete biti nestabilni, pa je važno da postavite jasne granice i zaštitile ono što vam je najvažnije. Fokusirajte se na svoje vrednosti i ne trošite energiju na prolazne ljude. Posvetite se hobijima i dozvolite sebi da se opustite i uživate u umetnosti. Idite kod očnog lekara i zubara.

Ribe
Sve više razumete sebe i povezanost sa svojim vrednostima. Pokušajte da se povežete sa onim što vam je zaista važno kako biste donosili odluke koje su u skladu sa vašim vrednostima. Odredite svoje granice. Pozovite simpatiju na sastanak. Ako ste previše usamljeni, kućni ljubimac bi mogao da vas usreći, savetuje nedeljni horoskop od 30. septembra do 6. oktobra 2024.

Sensa 

Bonus video

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas