Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

НАЈОКРУТНИЈИ ХОРОСКОПСКИ ЗНАЦИ: Астролози их називају "енергетским вампирима" - пазите да вас не искористе

Да ли се слажете са речима астролога?

1726751149_shutterstock_1121573954--2-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

У модерном свету, све је више луди који из нас црпе енергију и „хране“ душу чињеницом да другима не иде најбоље. Астролози кажу, да се овакви људи, „енергетски вампири“, најчешће рађају у овим хороскопским знаковима:

Стрелац

На први поглед изгледају љубазно, али то је само њихова маска. Стрелац никад неће пропустити прилику да извуче оно што му треба од неке особе. Вешти су манипулатори и користе људе како би стигли до зацртаних циљева.

Он ће вам постати најбољи пријатељ, затим ће од вас узети оно што му треба, а онда ће вам окренути леђа и више вам се неће јавити.

Јарац

У овом знаку рађају се људи који свима завиде на успеху. Они воле да шире приче о другим људима и уживају у туђој патњи.

У крви им је да понижавају друге особе и често мисле да су у праву и да немају ниједну ману. Када вам је лоше у животу, Јарац ће се увек наћи у близини да вам долије со на рану.

Близанци

Близанци често несвесно испадну лоши. Они захтевају од других пажњу, али када се неко њима близак нађе у невољи, не умеју да буду подршка. Они нису толико завидни, колико не умеју да буду утеха и раме за плакање. Они једноставно не знај шта су одговорност и обавезе. Повредиће вас, а онда ће се понашати као да се ништа није догодило.

Лав

Представници овог хороскопског знака једноставно воле да покваре живот ономе ко им је стао на жуљ. Они су мајстори освете, то раде смишљено и плански.

Врло лако губе живце због туђег успеха, ако некој особи иде добро, она одмах постаје главни непријатељ Лаву. Представници овог знака имају потребу да увек буду испред свих, на врху и у центру пажње, па често осећају љубомору и бес због туђих успеха.

Шкорпија

Они уживају да уништавају живот људима, без посебног разлога, једноставно уживају у чињеници да неко пати. Чак и ако буду откривени, нац́и ц́е много разлога да се оправдају, али никада не признају своју кривицу.

Највише уживају у сплеткарењу и трачарењу. Ове особе ни не покушавајте да промените.

(Стил)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas