Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 3. СЕПТЕМБАР: Стрелац нервозан, Раку стиже новац

Сазнајте шта вам, после годину дана, доноси млад Месец у Девици, шта вас у уторак 3. септембра очекује на послу, у љубави, на здравственом плану, у дому и породици, односу са пријатељима...

1725343378_1def646dcc51cc9e14dfcfcecb0c2940210015f2.jpg
Фото: Схуттерстоск
Oglas

Увек прочитајте хороскоп и за ваш знак и за ваш подзнак (који је заправо прецизнији јер прати прелазак Месеца преко ваших астролошких кућа), као и Месец (уколико знате где се налази у вашем хороскопу), како бисте добили што комплетнију слику о утицају планета на ваш зодијачки знак.

Ован (21. 3 - 20. 4)

Млад Месец у Девици прави напет аспект са Марсом, подстичући вас на акцију али доноси и ванредне трошкове, нарочито ако се бавите услужном или делатношћу која захтева велику прецизност. Сусрет са особом која стиже са дужег пута.

Бик (21. 4 - 21. 5)

Ваш владалац Венера још прави тригон са ретроградним Плутоном који се вратио у Јарца, што повољно утиче на однос и са љубавним али пословним партнером. Млад Месец у кући креативности доноси вам нове могућности за зараду.

Близанци (22. 5 - 21. 6)

Квадрат између Јупитера у вашем знаку и младог Месеца у кући приватности, доноси вам неочекиване трошкове, нарочито ако се бавите приватним бизнисом. Расправа са партнером у вези са старијим чланом породице. Сусрет са Водолијом.

Рак (22. 6 - 22. 7)

Конјункција астероида Карма и Пандора у вашем знаку прави тригон са ретроградним Сатурном, стављајући акценат на неки однос из прошлости. Ваш владалац, млад Месец у тригону са ретроградним Ураном доноси вам новац. Смањите унос шећера.

 
Лав (23. 7 - 22. 8)

Позиција вашег владаоца Сунца у односу на ретроградни Сатурн доноси вам одлагање послова и неспоразуме са сарадницима. Млад Месец у Девици приватницима доноси зараду преко аранжмана са некадашњим пословним партнерима. Сусрет са Овном.

Девица (23. 8 - 22. 9)

Млад Месец у вашем знаку прави напете аспекте, али и један хармоничан, тригон са Ураном, који вам доноси зараду преко некретнина и ИТ-сектора. Астероид Амор, слободним Девицама доноси романтичан сусрет са особом са посла.

Вага (23. 9 - 22. 10)

Напети аспекти младог Месеца у вашој кући ограничења, упозорава да поведете рачуна о својим изјавама. Астерод Ерос у кући личности, септембарским Вагама доноси страствени сусрет са шармантном особом. Уносите више витамина.

Шкорпија (23. 10 - 22. 11)

Ваш владалац Марс образује напет аспект са младим Месецом у Девици, што може да вам донесе одлагање планова или сусрета са пријатељима. Опозиција са ретроградним Сатурном у кући љубави, наговештава захлађење односа са вољеном особом.

 
Стрелац (23.11 - 21. 12)

Напет аспект између младог Месеца у кући каријере и вашег владаоца Јупитера у кући партнерских односа, упозорава на опрез са финансијама. Вољена особа спремна је да вам изађе у сусрет када је реч о реализацији једног пројекта. Нервоза.

 
Јарац (22. 12 - 20. 1)

Млад Месец у опозицији са вашим владаоцем Сатурном који ретроградним ходом прелази преко куће комуникација и бизниса, чини вас нервозним и конфузним. Можете да очекујете увећање зараде, када је реч о сарадњи са особама из иностранства.

Водолија (21. 1 - 19. 2)

Млад Месец у кући еротике прави квадрат са Јупитером у кући љубави, па можете да очекујете страствени сусрет са неким кога сте се упознали преко интернета. Новац стиже преко послова са пријатељима и краћих путовања.

 
Рибе (20. 2 - 20. 3)

Изазован аспект између младог Месеца у кући партнерских односа и вашег сувладаоца Јупитера у кући приватности, доноси вам новац преко приватног бизниса или спонзора. Брачни партнер очекује да се сетите важног датума. Шкорпија мисли на вас.

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas