Oglas
· · Komentari: 0

DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 3. SEPTEMBAR: Strelac nervozan, Raku stiže novac

Saznajte šta vam, posle godinu dana, donosi mlad Mesec u Devici, šta vas u utorak 3. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

1725343378_1def646dcc51cc9e14dfcfcecb0c2940210015f2.jpg
Foto: Shutterstosk
Oglas

Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mlad Mesec u Devici pravi napet aspekt sa Marsom, podstičući vas na akciju ali donosi i vanredne troškove, naročito ako se bavite uslužnom ili delatnošću koja zahteva veliku preciznost. Susret sa osobom koja stiže sa dužeg puta.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera još pravi trigon sa retrogradnim Plutonom koji se vratio u Jarca, što povoljno utiče na odnos i sa ljubavnim ali poslovnim partnerom. Mlad Mesec u kući kreativnosti donosi vam nove mogućnosti za zaradu.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Kvadrat između Jupitera u vašem znaku i mladog Meseca u kući privatnosti, donosi vam neočekivane troškove, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Rasprava sa partnerom u vezi sa starijim članom porodice. Susret sa Vodolijom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Konjunkcija asteroida Karma i Pandora u vašem znaku pravi trigon sa retrogradnim Saturnom, stavljajući akcenat na neki odnos iz prošlosti. Vaš vladalac, mlad Mesec u trigonu sa retrogradnim Uranom donosi vam novac. Smanjite unos šećera.

 
Lav (23. 7 - 22. 8)

Pozicija vašeg vladaoca Sunca u odnosu na retrogradni Saturn donosi vam odlaganje poslova i nesporazume sa saradnicima. Mlad Mesec u Devici privatnicima donosi zaradu preko aranžmana sa nekadašnjim poslovnim partnerima. Susret sa Ovnom.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mlad Mesec u vašem znaku pravi napete aspekte, ali i jedan harmoničan, trigon sa Uranom, koji vam donosi zaradu preko nekretnina i IT-sektora. Asteroid Amor, slobodnim Devicama donosi romantičan susret sa osobom sa posla.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Napeti aspekti mladog Meseca u vašoj kući ograničenja, upozorava da povedete računa o svojim izjavama. Asterod Eros u kući ličnosti, septembarskim Vagama donosi strastveni susret sa šarmantnom osobom. Unosite više vitamina.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Mars obrazuje napet aspekt sa mladim Mesecom u Devici, što može da vam donese odlaganje planova ili susreta sa prijateljima. Opozicija sa retrogradnim Saturnom u kući ljubavi, nagoveštava zahlađenje odnosa sa voljenom osobom.

 
Strelac (23.11 - 21. 12)

Napet aspekt između mladog Meseca u kući karijere i vašeg vladaoca Jupitera u kući partnerskih odnosa, upozorava na oprez sa finansijama. Voljena osoba spremna je da vam izađe u susret kada je reč o realizaciji jednog projekta. Nervoza.

 
Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mlad Mesec u opoziciji sa vašim vladaocem Saturnom koji retrogradnim hodom prelazi preko kuće komunikacija i biznisa, čini vas nervoznim i konfuznim. Možete da očekujete uvećanje zarade, kada je reč o saradnji sa osobama iz inostranstva.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mlad Mesec u kući erotike pravi kvadrat sa Jupiterom u kući ljubavi, pa možete da očekujete strastveni susret sa nekim koga ste se upoznali preko interneta. Novac stiže preko poslova sa prijateljima i kraćih putovanja.

 
Ribe (20. 2 - 20. 3)

Izazovan aspekt između mladog Meseca u kući partnerskih odnosa i vašeg suvladaoca Jupitera u kući privatnosti, donosi vam novac preko privatnog biznisa ili sponzora. Bračni partner očekuje da se setite važnog datuma. Škorpija misli na vas.

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas