Oglas
· · Komentari: 0
JEDNOSTAVNE VEŽBE

Ove vežbe može da uradi svako - Oslobodite se bolova u zglobovima i podmladite telo uz PET TIBETANACA! (FOTO/VIDEO)

Vežbe koje će vam pomoći da se podmladite i budete puni energije.

1620805661_people-2573216_1920.jpg
FOTO: Piksabej
Oglas

Ove vežbe će vam oduzeti samo 15 minuta svakog dana, a posledice će biti neverovatne.

Šta su pet tibetanaca? 

To je naziv za fizičke vežbe koje mogu da vam pomognu da obnovite svoju energiju i zdravlje.  Radi se, zapravo, o 5 poza od kojih su sve osim prve zastupljene u jogi, a koje su još pre 2500 godina redovno  radili tibetanski monasi ne bi li očuvali svoje zdravlje, vitalnost i dugovečnost.

Vežbe su odlične za endokrini sistem, mrežu žlezda i regulišu proces starenja.

Oni koji praktikuju ove vežbe kažu da program ima brojne fizičke, mentalne i duhovne koristi. Smatra se da efekti ovih vežbi vraćaju vitalnost i snagu. Zbog ovih blagodati, pet tibetanskih poza tradicionalno je poznato kao „Izvor mladosti“.

Pročitajte još: Recite zbogom BOLOVIMA u KUKOVIMA - Jednostavne vežbe koje možete da radite kod kuće! (VIDEO)

Ove vežbe su odlične za endokrini sistem, mrežu žlezda i organa koji regulišu mnoge telesne funkcije, uključujući proces starenja.

Pročitajte još: Izlečite ČAKRE pomoću ovih ČAJEVA! Podignite nivo energije celog organizma (FOTO)

Pozitivni efekti

  • oslobađa od bolova i ukočenosti zglobova
  • poboljšava cirkulaciju
  • imaćete više snage i bolju koordinaciju
  • bolji san
  • smanjuje anksioznost
  • mladalački izgled

Na slici i snimku pogledajte kako se tačno rade ove vežbe..

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas