Oglas
· · Komentari: 0

"UDAĆU SE U CRNOM": Kaja Ostojić će uskoro ponovo stati na "ludi kamen" - pevačica otkrila detalje venčanja

Kaja Ostojić bila je verena nekoliko puta, a poslednji put bila je u braku sa svetski poznatim DJ-jem Džunior Džekom

1717406201_Foto-Ataiamges.rs-Kaja-Ostojic.jpg
Foto: Ataimages.rs/ M.S.
Oglas

Kaja Ostojić godinama intrigira javnost svojim privatnim životom, pa se o njenim ljubavima često pisalo. Pevačica se sada zbog nove romanse ponovo našla u centru pažnje javnosti jer planira svoj četvrti brak.

Pevačica se nedavno prvi put pojavila u javnosti sa verenikom Milošem Čujovićem, nakon što je samo mesec dana pre toga obelodanila da ponovo uživa u ljubavi.

- Ne voli on i nije obožavatelj javnih dešavanja ali smo rešili da probijemo led. NJemu nije prijatno da njegova žena ide sama po ovako nekim dešavanjima, kao da je sama i to volim kod njega. Pored toga volim i njegov zaštitnički stav i posle dugog niza godina ponovo se osećam kao žena, zaista", rekla je pevačica, piše Blic, pa je otkrila da je ljubav počela iz prijateljstva: "Da, naše prijateljstvo je dugo šesnaest godina ali su se sada neke stvari poklopile i sudbina je umešala prste. Međutim, može da se piše da smo šesnaest godina zajedno, neću zameriti.

Kaja je progovorila i o svadbi koju planira.

- Izvesno je da stanemo na 'ludi kamen', samo još čekamo te neke papirološke pojedinosti da budu gotove tako da će se i to desiti", istakla je pevačica i opisala kako će izgledati venčanje: "Bićemo u crnom to sam sigurna, a što se tiče ostalih stvari maštam da bude u krugu prijatelja koje oboje volimo, porodice, da imamo dobru muziku i dobro vino.

Pevačica je progovorila i o razvodima, o kojima se često priča.

- Ne pravim od toga famu, moj jedan jedini razvod je bio komplikovaniji jer sam imala dete iz tog braka. Taj razvod je bio davno i nisam bila poznata tada. Sve posle toga, gde nema dece i zajedničke imovine, sve je lagano - istakla je pevačia, piše pomenuti medij.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas