Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"УДАЋУ СЕ У ЦРНОМ": Каја Остојић ће ускоро поново стати на "луди камен" - певачица открила детаље венчања

Каја Остојић била је верена неколико пута, а последњи пут била је у браку са светски познатим ДЈ-јем Џуниор Џеком

1717406201_Foto-Ataiamges.rs-Kaja-Ostojic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ М.С.
Oglas

Каја Остојић годинама интригира јавност својим приватним животом, па се о њеним љубавима често писало. Певачица се сада због нове романсе поново нашла у центру пажње јавности јер планира свој четврти брак.

Певачица се недавно први пут појавила у јавности са вереником Милошем Чујовићем, након што је само месец дана пре тога обелоданила да поново ужива у љубави.

- Не воли он и није обожаватељ јавних дешавања али смо решили да пробијемо лед. Њему није пријатно да његова жена иде сама по овако неким дешавањима, као да је сама и то волим код њега. Поред тога волим и његов заштитнички став и после дугог низа година поново се осећам као жена, заиста", рекла је певачица, пише Блиц, па је открила да је љубав почела из пријатељства: "Да, наше пријатељство је дуго шеснаест година али су се сада неке ствари поклопиле и судбина је умешала прсте. Међутим, може да се пише да смо шеснаест година заједно, нећу замерити.

Каја је проговорила и о свадби коју планира.

- Извесно је да станемо на 'луди камен', само још чекамо те неке папиролошке појединости да буду готове тако да ће се и то десити", истакла је певачица и описала како ће изгледати венчање: "Бићемо у црном то сам сигурна, а што се тиче осталих ствари маштам да буде у кругу пријатеља које обоје волимо, породице, да имамо добру музику и добро вино.

Певачица је проговорила и о разводима, о којима се често прича.

- Не правим од тога фаму, мој један једини развод је био компликованији јер сам имала дете из тог брака. Тај развод је био давно и нисам била позната тада. Све после тога, где нема деце и заједничке имовине, све је лагано - истакла је певачиа, пише поменути медиј.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas