Oglas
· · Komentari: 0

Udaje se na PETAK 13. i u crnom: Kaja Ostojić ruši sve predrasude

Kaja Ostojić će sledeće nedelje stati na ludi kamen

1725613676_affde5f309e8880f4c4e9d60b4e18467d8368bee.jpg
Foto: Ata images, A.A.
Oglas

Pevačica Kaja Ostojić udaje se četvrti put, a venčanje je zakazala ua 13. septembar, koji se pada u petak. Kaja ne pravi venčanje na koje smo navikli, već želi da iskorači iz okvira. Naime, ona će umesto bele, tradicionalne venčanice, obući crnu haljinu, a želi i da dekoracija bude naklonjena tamnim bojama.

- Kaja i njen verenik Miloš dugo su razmišljali o datumu venčanja i imali su nekoliko opcija, a onda su odlučili da baš petak 13. bude njihov srećan dan, a ne malerozan, kako u narodu vlada mišljenje. Osim što će biti jedini par u istoriji koji se venčao toga dana, razlikovaće se od ostalih mladenaca i po garderobi. Naime, poznato je da se mlade udaju u beloj venčanici, a Kaja se odlučila za crnu toaletu – ispričao je izvor blizak atraktivnoj pevačici za Informer.

-Miloš i Kaja su želeli da toga dana i sve zvanice budu u crnom, ali su se onda predomislili jer ne nameravaju da ikoga obavezuju da se oblači po njihovoj zamisli. Svako od gostiju će imati slobodu da na venčanje dođe odeven po svom ukusu, ali će zato dekoracija takođe biti u crnoj boji. Tepih po kome će koračati, sto, stolice, cveće, baloni i sveće biće crni – ispričao je dobro obavešten izvor za Informer koji je otkrio da je Ostojićeva organizaciju venčanja poverila jednoj od najpoznatijih firmi u tom poslu.

Ove informacije potvrdila je i sama pevačica.

-Tačno je da se udajem u petak 13. jer ni moj verenik Miloš ni ja nismo sujeverni. Želimo da dokažemo da je moguće da taj dan bude najsrećniji, ne samo nama već i svim našim dragim ljudima koji će proslavljati našu ljubav – rekla je za pomenuti list Kaja Ostojić.

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas