Oglas
· · Komentari: 0

NEODOLJIVA PICA OD POVRĆA: Večera koju možete jesti u sred noći i nećete se ugojiti

Za ovu ukusnu picu tražiće se parče više, a može da se jede u bilo koje doba dana i noći

1726561092_PSoica-od-povrca.png
Photo:printscreen/youtube
Oglas

Lagana večera koja se sprema brzo i lako, a ne goji. Pica od povrća je preukusna i kad je probate nećete moći da prestanete da je jedete, ali bez brige, nećete se ugojiti.

Sastojci:

Prašak za pecivo - 10 g
Jaja - 4 komada
Crni biber - 2 g
Maslinovo ulje - 40 ml
Mleko - 40 ml
Brašno - 120 g
Krompir - 2 komada
Šargarepa - 2 komada
Praziluk - 1 komad
Kupus - 500 g
Paprika - 1 komad
Peršun - 10 g
Sir - 100 g
beli susam / crni - 20 g

Priprema:

Izrendati šargarepu i krompira, a ostalo povrće sitno iseckati pa sev pomešat i preliti smesom od dva jaja, mleka i ulja da se lepo sjedini. Zatim rasporediti po plahu, pa peći na 180 stepeni 15-ak minuta. Izvatiti iz rerne i preko staviti izrendani sir i susam, pa vratiti u rernu i peći još 15-ak minuta.

Still 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas