Oglas
· · Komentari: 0

NJEN JELOVNIK JE IZNENADIO CEO SVET: Pogledajte kako se hrani jedna od najzgodnijih glumica današnjice (FOTO)

Zvezde serije "Euforija" nosi laskavu titulu jedne od najzgodnijih žena na svetu

1712235185_Foto-Profimedia-Sidni.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Američka glumica Sidni Svini, zvezda serije "Euforija" ima titulu jedne od najatraktivnijih žena na svetu. U intervjuu otkrila je kako i na koji način vodi računa o sebi.

U razgovoru za magazin "Women's Health" navela je da za doručak najčešće jede bobičasto voće, jaja i kroasan. Izbegava da pije zaslađena pića i kafu. Pije isključivo vodu.

Za ručak jede Cezar salatu s piletinom ili čizburger. Nije se odrekla konzumiranja slatkiša, a najdraži joj je kolačić s komadićima čokolade preliven sladoledom od vanile.

Obožava italijansku kuhinju pa je ona često njen izbor za večeru. Svesna je da ovakav način ishrane nije najzdraviji, ali joj je važno uživati u hrani.

- Jednog dana ću početi da jedem zdravu hranu, ali sada vežbam, tako da sve mogu da izbalansiram. Volim hranu i ona me čini srećnom - rekla je.

Već duže vreme trenira borilačke veštine (MMA).

- U ringu sam imala sve u ružičastoj boji - masku, rukavice, štitnik za zube, sve. Kad uđeš u ring kao devojka u ružičastom, muškarci često to potcenjuju, ali kada pokažeš svoju pravu snagu, to je najbolji osećaj ikada - rekla je.

Trudi se naći vremena za vežbanje i kada je zauzeta poslovnim obavezama.

- Ako imam sat vremena slobodno, odradiću vežbe uz pomoć neke od online platformi za vežbanje - ispričala je.

(Blic Žena)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas