Oglas
· · Komentari: 0

PLIVAJU U MILIONIMA: Pogledajte koliko zarađuju naši reprezentativci

Ubedljivo najplaćeniji je Aleksandar Mitrović, a odmah iza njega je i Sergej Milinković Savić

1719056356_Nasi-reprezentativci.png
Photo:printscreen/instagram
Oglas

Naši najbolji fudbaleri na bankovnim računima imaju ogromne svote novca, te na nedeljnom nivou zarađuju više desetina ili, čak, i stotina hiljada evra! Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić briljiraju u Saudijskoj Arabiji i to baš u godini Evropskog prvenstva, a u javnost su isplivali neverovatni podaci o platama reprezentativaca.

Specijalizovani sajt "Salarysport" objavio je kretanje plata Aleksandra i Sergeja, vidljiv je neverovatan skok od 2016. do 2024. godne.

Aleksandar Mitrović

Jedan je od naših najboljih fudbalera svih vremena i ne prestaje da obara rekorde.

Nedeljno: 480.000 evra
Godišnje: 25.000.000 evra
Kapiten reprezentacije je ukupno zaradio 54.600.000 evra. Aleksandru Mitroviću ugovor ističe 30. juna 2026. godine

Sergej Milinković-Savić

Sa druge strane, Sergej Milinković-Savić zarađuje oko 10 miliona evra manje.

Nedeljno: 301.000 evra
Godišnje:15.540.000 evra
Sergej Milinković-Savić zaradio je ukupno 49.690.000 evra tokom dosadađnje karijere.

Očekivanja od ove dvojice fudbalera uvek - velika, a ne treba podsećati koliko su obojica već dali Srbiji. I ne samo u seniorskoj konkurenciji, već i u mlađim kategorijama, jer podsetimo - Mitar i Sergej su "zlatni orlići"!

Dušan Vlahović

Srpski fudbaler je u zimu 2022. godine u Torino stigao iz Fiorentine za obeštećenje od 81 miliona evra. Sa Juventusom je potpisao ugovor do 30. juna 2026. godine, ali možda i ranije napusti Torino, s obzirom na to da se spekuliše da mnogo klubova se rasputuje za srpskog napadača.

Vlahovićev menadžer je ponovio da je otvoren za dijalog o produžetku saradnje, a direktor Juventusa predstavio ideju koja bi mogla da zadovoljni sve strane. Vlahović ima ugovor sa rastućom platom, krenuo je od 7.500.000 evra (plus bonusi), trenutno zarađuje oko 10.000.000, a 2026, u poslednjoj godini ugovora, će inkasirati 12.000.000 evra.

Luka Jović

 

Luka Jović u Milanuna po sezoni uzima oko 2,500.000. Nekada je u Real Madridu imao ogromna platu od 10 miliona evra. Podsetimo, reč je o igraču za koga je 2019. Real Madrid platio Ajntrahtu 63 miliona evra.

Što se tiče ostalih srpskih fudbalera u Italiji, defantivac Fiorentine Nikola Milenković zarađuje tri miliona evra po sezoni, koliko i Filip Kostić u Juventusu. Ivan Ilić u Torinu ima 1,200.000, a 700.000 evra njegov saigrač Vanja Milinković Savić, golman Torina, dok Mile Svilar u Romi zaradi miliona evra za 12 meseci. Plata Nemanje Radonjića, takođe igrača Torina, je 800.000 evra, dok Darko Lazaović u Veroni zarađuje 200.000 evra manje, a Uroš Račić u Sasuolu 500.000.

Nemanja Gudelj

Od srpskih fudbalera u Primeri, najplaćeniji je Nemanja Gudelj, koji po sezoni u dresu Sevilje inkasira 1,970.000 miliona evra neto.

Sa druge strane, Nemanja Maksimović u Hetafeu ima milion evra na godišnjem nivou, a 600.000 golman Marko Dmitrović.

Dušan Tadić

Tadić je od Fenerbahčea dobio godišnju platu od 3,5 miliona evra, plus astronomski bonus od 2,5 miliona evra. Kada se sabere dužina saradnje, odnosno ugovor na 2+1 sezonu, paket Srbina iznosi 13 miliona evra

Predrag Rajković

Jedan od najboljih srpskih golmana Predrag Rajković 2022. godine prihvatio je ponudu od Majorke od 4.500.000 evra, te već dve godine bivši čuvar mreže Zvezde i Jagodine igra u Španiji.

Still 

Bonus video: 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas