Oglas
· · Komentari: 0

"NISAM MOGAO TO DA RADIM": Miki Manojlović odbio da deli kadar sa Klunijem i Nikol Kidman - imao je dobar razlog

"Moji najbliži su mi zamerili zbog toga"

1720008831_Foto-Profimedia-Ataimages.rs-A.A.-Shutterstock.jpg
Foto: Profimedia, Ataimages.rs/ A.A. Shutterstock
Oglas

Istaknuti glumac Miki Manojlović otkrio je zbog čega je odbio da glumi u holivudskom filmu "Peacemaker" (Mirotvorac), u kom bi kadar delio sa Nikol Kidman i Džordžom Klunijem

- Ma, ne, ne, nikada nisam dobio ponudu koju nisam mogao da odbijem. Nisam dobio tu konjsku glavu u krevet, nikada. Bile su samo dve ponude iz Holivuda. Prva je bila za jedan film koji se zove "Peacemaker" ("Mirotvorac"), Džordž Kluni i fantastična glumica i žena, Nikol Kidman. Nisam mogao da to radim - rekao je Miki Manojlović, preneo je RTS, i dodao:

- To je bilo velika uloga. Znači, zgodna fantastična CIA hvata ludog Balkanca u zadnjem trenutku i tako dalje. Da vam ne pričam detalje toga. Kad smo razgovarali o tome, oni su stalno tražili motivaciju koja će se ipak završiti nekakvim realističnim završetkom. I kad smo govorili o tome, oni su stalno govorili: "Pa dobro Miki, zašto vi tražite... Ovo je fikšn, ovo je fikšn" -  rekao je Manojlović i nastavio:

- Ako je fikšn, onda nek digne tu zgradu Ujedinjenih nacija u vazduh, ako je fikšn… Igra se sa time na jedan način koji nije igra samo, nego koji ima veliki simbolizam i koji ima značaj, i koji ima umetnički nivo - rekao je Miki Manojlović.

On je objasnio zašto je odbio ulogu.

- Ali to nije razlog zašto sam odbio. Jer ja nisam mogao da zarađujem tolike pare, što su mi zamerili moji najbliži, na krvi naroda Federativne Republike Jugoslavije - naveo je slavni glumac u emisiji "Jedan dobar dan".

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas