Oglas
· · Komentari: 0

KO JE MISTERIOZNI PIKSIJEV SIN: Raspametiće vas elegancija ovog dase, živi kao gospodin

Sin selektora reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića Piksija, pravi je dasa, a njegov životni stil će vas raspametiti.

1719921543_Piksijev-sin.png
Photo:printscreen/instagram
Oglas

Sin Dragana Stojkovića Piksija i njegove supruge Snežane, Marko, za svoje 32 godine retko kad se pojavio u javnosti sa porodicom. Ujedno, nije preterano aktivan ni na društvenim mrežama.

I njegova starija sestra Andrea ne voli publicitet, dok mlađu, Anju Valente, odlično znamo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Stojkovic (@markoo)

 

Andrea i Anja podarile su Piksiju i Snežani unučiće u čijem društvu uživaju i neretko podele fotografije preslatkih mališana.

Sin Dragana Stojkovića Piksija, koliko je javnost upućena, još uvek nije stao na "ludi kamen."

Pre nekoliko godina pričalo se da je u vezi sa devojkom po imenu Diana, ali nije poznato da li je ta ljubavna priča i dalje aktuelna. Jedinac našeg proslavljenog fudbalera, čini se, nije nasledio očevu strast prema "najvažnijoj sporednoj stvari na svetu" u životu svakog muškarca.

Marko Stojković je 2017. godine diplomirao menadžment na prestižnom Londonskom fakultetu, a fotografije koje se mogu videti na njegovom Instagram profilu svedoče da uživa da obilazi luksuzne destinacije, kao što su Florida, Dubai, Kan, Monako...

Ako se uz sve to doda da sin Dragana Stojkovića Piksija odlično izgleda, pa i da potiče iz ugledne porodice, lako se može zaključiti da je miljenik lepšeg pola.

Veliki je ljubitelj putovanja, što se može videti na njegovom profilu na Instagramu gde objavljuje fotografije sa atraktivnih i egzotičnih destinacija.

Takođe, na Instagramu se prvi put pohvalio egzotičnim kućnim ljubimcem- belim tigrom koji košta nekoliko miliona dinara.

Pored toga voli da uživa u skupocenom vinu i dobroj hrani, a nije strano da su mu sportski automobili velika strast, što se sve da zaključiti na osnovu Instagram profila ovog momka istančanog ukusa.

Fudbalsku reprezentaciju Srbije, koja je trenutno na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, sa tribina bodre prijatelji i članovi porodica.

Među njima je i selektorov sin, koji je uoči utakmice sa Engleskom na stadionu ponosno raširio srpsku trobojku.

Still 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas