Oglas
· · Komentari: 0

MARKO JARIĆ MORAO DA SE PRESELI: Nekadašnji košarkaš spakovao kofere i otišao zbog Adriane Lime i njenog novog izabranika

Naš bivši košarkaš, Marko Jarić svojevremeno je uspeo da osvoji srce najlepše žene sveta Adrijane Lime. Međutim, njihova ljubav nije opstala, a nakon razvoda ostali u korektnim odnosima i zajedno brinu o njihovim naslednicama

1720003397_Foto-Profimedia-Jaric.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Adriana Lima je nakon razvoda od Marka Jarića nastavila dalje, a novom partneru producentu Andreu Lemersu rodila sina.

Marko Jarić je, inače, godinama živeo u Majamiju, tamo je imao luksuznu vilu, međutim, zbog bivše supruge je morao da se odseli odatle.

Kada je Adriana Lima započela vezu sa sadašnjim partnerom, poznatim producentom, sa ćerkama se preselila u Los Anđeles, što je bio veliki problem za Marka Jarića jer nije mogao tako često da viđa svoje naslednice.

On je tada odlučio da se preseli u Los Anđeles, kako bi bio u blizini svojih naslednica.

Nash (Neš) Subotić koji je poznat u finansijskim krugovima u Srbiji zbog posla kojem se bavi u SAD, a vrata šire javnosti otškrinuo je tek nedavno uključivanjem poznatog bivšeg košarkaša Marka Jarića u svoj biznis, koji već 17 godina razvija „preko bare“.

On je između ostalog potvrdio i da se Marko Jarić nedavno odselio u Los Anđeles.

- Marka Jarića sam regrutovao godinu dana. Znao sam ga još od devedesetih kada smo igrali košarku u Srbiji, a onda neko vreme nismo bili u kontaktu. Pre godinu dana se preselio u Los Anđeles i ponovo smo se povezali. On nije učio finansije, ali ga puno poštujem jer je i sam ozbiljan preduzetnik i uspešan je u biznisu. Regrutovao sam ga kako bi mi pomogao da uđem u svet sporta i zabave. Ima puno veza u tom svetu i poznaje puno ljudi“, objašnjava Nash Subotić za Forbes Srbija.

Marko i Lima imaju dve ćerke

NJih dvoje su započeli romansu, a 12. juna 2008. godine Marko je verio manekenku na njen 27. rođendan. Sledeće godine, 14. februara, 2009. izgovorili su sudbonosno “da” na intimnoj ceremoniji u Džekson Holu, država Vajoming. Venčanju su prisustvovali samo kumovi i nekoliko najbližih prijatelja.

- Želimo da se venčamo i po verskim običajima, ali smo zauzeti oko bebe pa smatramo da trenutno nije vreme za to. Ipak, sigurno je da ćemo se venčati i u pravoslavnoj i u katoličkoj crkvi, ali ne garantujem da će to biti u Srbiji i Brazilu - pričao je košarkaš.

Iz braka su dobili dve ćerke, ali je potom došao krah braka. O njihovom razvodu mnogo se spekulisalo o tome šta je razlog, te se u medijima pisalo da je Jarić prevario suprugu. Da su uspeli da sačuvaju ljubav, danas bi slavili 15 godina braka, na Dan zaljubljenih.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas