Oglas
· · Komentari: 0

OČEKUJE IH VELIKI PREOKRET: 3 horoskopska znaka kojima jul dramatično menja sudbinu

Astrologija otkriva kojim znacima se sudbina dramatično menja u julu 2024. godine!

1719996192_Foto-Shutterstock-jul-horoskop.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Udahnite plućima - jul 2024. šokiraće nas nizom iznenadnih događaja, jer će na nebu 5. jula biti mlad Mesec u Raku, a posle njega doći će datum sredine između pomračenja. Ono što je počelo od 25. marta i trajalo do 8. aprila donosi rezultat, što će postati jasno tek tokom pomračenja od 18. septembra do 2. oktobra 2024. To znači da stepen sudbine u julu bukvalno prevazilazi skalu - sudbina se poigrava sa nama, pa mogu da se dese najneobičniji i teško predvidljivi događaji.

Takođe, važan period u julu biće konjunkcija Marsa i Urana u Biku - od 14. do 17. jula mogu da se dese jedinstveni događaji vezani za finansije, kao i uticaj muškaraca na živote žena. Tako mnogi muškarci mogu da se odluče na ozbiljne radnje na kojima već dugo rade (na primer, brak, razvod, preseljenje). Ova tri znaka horoskopa čekaju najveće promene:

OVAN

Vaš vladar Mars se povezuje sa Uranom u sektoru finansija i samopoštovanja, što bukvalno može da dovede do povećanja vaše zarade zahvaljujući prijateljima ili ispunjenju sna. Ovo je situacija kada vam iznenada i neočekivano nešto "padne" na glavu, a to donosi uspeh i osećaj zadovoljstva. Takođe možete iznenada finansijski da "porastete" zahvaljujući onlajn poslu, pa se trudite da u narednih mesec dana budete timski igrač!

BIK

U vašem znaku se dešava konjunkcija Marsa i Urana, što može da donese ključni događaj u vašem životu vezan za karijeru i status. Možda ćete biti postavljeni na veliku poziciju ili ćete steći neverovatnu popularnost. Takođe je verovatno da će u vaš život ući muškarac koji će biti sušta suprotnost od karaktera koji priželjkujete. Ovo vrlo lako može da postane zaljubljivanje.

LAV

U julu 2024. će se u vašoj karti između Venere i Plutona formirati opozicioni aspekt, koji može da donese iznenadno izbijanje strasti ili pojavu vatrenog obožavaoca. A za Lavove koji su u braku, od 12. do 15. jula 2024. postoji mogućnost ozbiljnih sukoba sa partnerom. Štaviše, moraćete da se prepustite partneru i budete spremni na kompromis. To je jedini način da pobedite.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas