Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

10 СТВАРИ ЗБОГ КОЈИХ ЋЕ ВАС МУШКАРЦИ ОБОЖАВАТИ: Једну већина жена ради погрешно, а не знају да је она у ствари кључ

Према стручњацима ово су 10 ствари које највише привлаче мушкарце.

1714219257_shutterstock_2371350991.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Често се жене питају шта је то што највише привлачи мушкарце и које особине има фатална жена. Стручњаци нам откривају 10 ствари које мушкарци обожавају код жена.

Самопоуздање


Ништа не привлачи више од жене која се добро осећа у својој кожи и која тиме зрачи. Такве жене се не плаше се да буду господари свог живота. Мушкарци се диве женама које прате своје страсти. То показује да цене себе и да имају чврсто самопоштовање.

Аутентичност


Мушкарци воле да виде жене које се понашају природно и које не тактизирају. Ако желите да се допаднете одређеном припаднику супротног пола, потребно је само да будете своји и ако постоји хемија, ваша веза ће почети без икаквог напора.

Мушкарци обожавају емпатичне жене


Способност слушања и разумевања нечијих осећања и потреба је квалитет вредан дивљења. Зато ће, када је у питању избор партнера, мушкарци тражити жену која је емпатична и која зрачи топлином.

Смисао за хумор


Здрава доза хумора и способност да се заједно смејемо су суштински аспекти успешне везе. Поред тога, жене које се смеју су привлачније у очима мушкараца.

Обраћање пажње на детаље


Мали гестови бриге и наклоности су заиста задивљујући. Немојте се плашити да покажете партнеру да сте пажљиви према његовим потребама. То је једно од оних понашања жена које могу освојити сваког мушкарца.

Интелигенција


Ништа није привлачније од оштрог ума и занимљивог разговора. Истински вредни мушкарци цене интелигентну жену са којом могу да изграде заједнички живот.

Авантуристички дух


Жене које су отворене за нова искуства мушкарци обожавају због њихове способности да унесу боју у своје животе. Нова искуства обогаћују наш дух, посебно када смо са правом особом.

Спонтаност


Слободан дух је такође међу најважнијим карактеристикама које обожавају мушкарци. Не морате све да имате испланирано, јер најлепши тренуци се дешавају када се најмање надате, а мушкарци то воле!

Жене које воде рачуна о себи су увек предмет дивљења


Мушкарци се диве негованој жени, која брине о свом изгледу, али и о својој души. Поред тога, када се бринете о себи, одишете посебним самопоуздањем.

Мушкарце привлаче жене које говоре слободно


Комуникација је веома важна. Није баш узбудљиво бити са неким ко нема очекивања и не изражава своје мишљење или жеље. Реците од почетка шта желите од везе и шта би ваш партнер могао учинити да вас усрећи.

Многе жене не обраћају пажњу на важност коју носи искреност и труде се да се увек покажу у најбољем светлу како би задржале особу која им се допада, а не схватају да је управо права слика најјача веза међу људима. Ако се некоме заиста допаднете прихватиће вас такве какви јесте. Тако ћете код свих изазвати дивљење, пише сајт Андрееа Раицу.

Сенса 

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas