Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКО ДА БУДЕТЕ ПРИВЛАЧНИЈИ?: Потребне су вам две секунде а не кошта ништа

Без пудера, фризера и скалпела, нека ово буде ваша нова шминка и средство којим освајате свет око себе.

1729240555_shutterstock_2489537821.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Свака жена жели да изгледа најбоље што може. Чак и ако многи од нас мисле да је то могуће само ако прибегнемо скалпелу, добро, сазнајте да је могуће и без њега. Понекад је потребно толико мало ствари да зраче лепотом и енергијом да то ни не схватамо. Научно је доказано да лепи људи воде бољи живот. Наравно, није реч само о физичкој лепоти, већ и о духу.

Трик који вас чини привлачнијим је колико једноставан, толико и неочекиван: да се не схватате превише озбиљно, да се... смејете себи. Да, добро сте прочитали.

Ако имате способност да се смејете сами себи, одмах ћете постати привлачнији. Сигурно сте бар једном прошли кроз непријатну ситуацију којој сте се смејали. Сви смо прошли кроз таква искуства и сасвим је у реду да то буде разлог за смех.

Ако се смејете себи, то значи да прихватате оно што заиста јесте. Многи од нас се осећају несигурно или чак посрамљено због неких искустава кроз која смо прошли у прошлости. Међутим, апсолутно је нормално бити несавршен – несавршености су оно што нас чини људима.

Стога би требало да престанете да бринете и покушавате да убедите друге у своју вредност или да одржите идеалну слику о себи. Најважније је да будете искрени према себи и прихватите себе онаквима какви јесте упркос манама.

Самоприхватање је од суштинског значаја за самопоуздање и нећете моћи да се смејете сами себи, а да претходно нисте у хармонији са собом.

Ако се смејете себи, више ћете се допасти људима око вас. Иако је могуће да на друге утиче то што им се неко смеје, чак и ако то није било намерно, смејање себи би могло измамити осмех на лица оних око вас. Не брините ако изгубите поштовање других јер ће људи ионако ценити када будете у могућности да исмевате невоље.

Сенса 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas