Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Знакови да сте у вези из навике: Да ли препознајете "мале" црвене заставице?

Да ли сте дуго у вези и не знате шта вас држи ту, љубав или навика? Истина је да смо се сви бар једном ово питали и не дешава се то само вама!

1727530974_shutterstock_2477061395.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Постоје неки трагови који ц́е вам помоц́и да схватите да ли је навика оно што одржава вашу везу. „Моц́ навике је вероватно најчешц́и проблем са којим се парови суочавају“, каже саветница за односе Тес Бригам.

Много пута видимо и осец́амо да нешто није у реду у вези, али не одлучујемо се да одемо јер размишљамо о томе кроз шта смо прошли и шта смо доживели. Али односи живе у садашњости, а не у прошлости и није навика разлог зашто треба остати, вец́ љубав!

Ако осетите ових 5 знакова, можда је боље да изаберете начин за што безболније раздвајање.

Нема више љубоморе

Не говоримо о превише болесној љубомори, вец́ о овој разиграној, пожељној љубомори, која указује да не желите да изгубите партнера и да вам је и даље стало. Ако видите чудне поруке на његовом мобилном телефону или схватите да се нешто дешава у његовом животу и не бринете о томе, нити вас занима, онда се сигурно нешто променило у вашем односу.

Флертујете без размишљања о вези

Да ли сте отворени за флертовање на фејсбуку, у канцеларији, када излазите са својим другарицама, не размишљајуц́и да сте у вези? Лепо је флертовање имати у нашим животима, лепо је у нормалном контексту, али када покушате да одете корак даље, када провоцирате људе да разговарају са вама, или када видите да тражите нешто друго, онда је време да преиспитате своја осећања.

Романтика је нестала

Не очекује се да палите сваки дан свец́е док га чекате код куц́е, да не приређујете једно другом изненађења или поклоне. Уколико никада нисте расположени за романтично вече са својим партнером, вероватно сте упали у рутину и заједно сте из навике.

Осец́ате као да сте само пријатељи

Налазите се на истом месту и све што желите је да се зезате са својим виртуелним пријатељима у мобилном телефону, гледате филм или читате своју књигу. Нестали су загрљаји, пољупци, чак и расположење за разговор. Не треба вам одговор на ово. Схватите да нешто није у реду, зар не?

Ако сте се препознали у наведеном, не морате да се осец́ате кривим што је ваша веза „готова“, јер се то дешава у односима. Они се развијају и са њима наше емоције морају да еволуирају. Ако се ови уместо да постану значајнији и важнији, изгубе, прихватите то и наставите са својим животом! Нова љубав вас чека!

(Женски магазин)

БОНУС ВИДЕО

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas